|
|
|
رنگ و نور همواره در قالب بخش هایی اساسی از حیات ما بر روی کره ی خاکی مطرح بوده اند.یکی از نخستین آثار ثبت شده از نیروهای جادویی رنگ ها را می توان در غرهای لاسکاکس و آلتی مارا مشاهده کرد. در این نمادها نقاشی هایی تزیینی از انواع حیوانات، زینت بخش دیوارهای داخلی شده است. نقاشان این تصاویر، نقاشی های خود را با دست ترسیم نموده و با استفاده از ساده ترین رنگ های طبیعی که در کف غارها در دسترس بود، همچون سنگ آهن قرمز و زرد، منگنز و گل سیاه، تنوع قابل ملاحظه ای از رنگ ها را در هنر خود به کار گرفته اند
.
بر دیواره ی غارهای لاسکاکس و آلتی مارا ، رگه های درخشانی از بلور های کربنات آهک ، رنگ سفیدی را برای نقاشان پیش از تاریخ فراهم آورده بود که می توانستند به کمک آن سایه های محو و عمق میدان های جالب توجهی خلق کنند.
انسان ما قبل تاریخ با مشاهده دگرگونی رنگ های طبیعت، خیلی زود به اهمیت رنگ ها پی برد، در چرخه ی شبانه روز، به هنگام غروب خورشید، افق قرمز رنگ، پایان فعالیت روزانه را نشان می داد و نیاز برای فرو رفتن در امنیت غارها را به منظور دور بودن از خطرات تاریکی – شب سیاه اعلام می کرد. قرمز و سیاه (مشکی!!) نیز همواره به عنوان رنگ های نمادین حیات و مرگ به شمار می آمدند و نخستین بار انسان های غار نشین از این دو رنگ برای تزیین گور مردگان خود استفاده می کردند و بعد ها اخلافشان آن ها را جهت آراستن آثار هنری خویش به کار بردند.
با پیشرفت انسان، کشیدن تصاویر در دوران غارنشینی و تزیین دیوارها، در میان جوامع قبیله ای جایش را به خود آرایی بر سطح بدن داد. در ابتدا، برای این کار از انواع اشیاء طبیعی مانند برگ، پر، صدف و رنگ استفاده می کردند. در هر قبیله و اجتماعی تمامی اعضاء سطح بدنشان را مطابق با طرح به خصوصی رنگ آمیزی می کردند تا موقعیت خاص خود را در جامعه پیرامونشان نشان دهند.
این گونه رنگ آمیزی ها را معمولاً در زمان های مهمی از حیات فرد یعنی به هنگام آغاز دوره ی جدیدی از زندگی او (تولد، بلوغ، ازدواج، مرگ) انجام می دادند. رنگ بدن و شیوه ی خود آرایی، نشان گر هویت و تعلق هر فرد به جامعه ای خاص بود و در عین حال موقعیت او را در میان سایر اعضا تعیین می کرد و مبین نقش اجتماعی وی بود. رنگ ها و طریقه های مختلف رنگ آمیزی، به افراد یک قبیله به خصوص یا قبایل دیگر، امکان می داد تا اشخاص را از یکدیگر تمیز دهند و در نتیجه به مثابه مدل های خاص لباس (درست مانند لباس های متحد الشکل افراد پلیس، کارمندان، پرستاران، پزشکان و در برخی از مدرسه ها و دانشکده ها و کالج ها) عمل می کردند.
امروزه، رنگ آمیزی بدن به اشکال مختلفی صورت می گیرد. افراد از انواع رنگ های آرایشی (معمولاً برای صورت) استفاده می کنند. خانم ها به منظور ایجاد تغییر در قیافه ی خود، با پر رنگ تر کردن رنگ های طبیعی صورت، چهره شان را می آرایند و بازیگران به منظور ایجاد مؤثرترین و بهترین تاثیر گذاری حین اجرای نقش، از رنگ های قوی ترین نورها بهره می گیرند.
مصریان باستان از ترکیبی آبی رنگ (که به احتمال زیاد حاصل آزمایش هایی بوده که برای ساخت شیشه انجام میدادند) به عنوان نمادی از حقیقت و کمال استفاده می کردند.
این ویژگی های رنگ آبی، خصوصیت نمادینی بود که بعدها در تمثال مریم عذرا نیز ظهور کرد.
در هندوستان عروسک های هندو به مدت ۶ روز قبل از مراسم ازدواج، لباس کهنه زرد رنگی بر تن می کنند تا ارواح پلید را از خود برانند. در مراسم ازدواج نیز عروسک و کاهنی که عقد را جاری می سازد، هر دو لباس هایی به رنگ زرد می پوشند، در حالی که در چین دختری که قرار است ازدواج کند لباسی قرمز رنگ در بر می کند، چرا که قرمز برای چینی ها نماد زندگی تازه و آینده ای خوب و شاد است. سفید برای پاراتنون های یونانی (به معنای «باکرگی» و پیکره آتنا اصلی ترین رنگ به شمار می رفته، و هنوز هم رنگی است که اکثر عروس های غربی بر تن می کنند (همارد و دوروتی، ۱۳۷۸). ارغوانی، مقدس ترین رنگ نزد یونانیان و رومیان بوده است. این رنگ را از نوعی صدف حلزونی تهیه و برای آراستن خدایان و امپراطوران ذخیره می کردند.
چینی ها از دیر باز نقاشانی ورزیده و کار آموز بودند. چنین ثبت شده است که امپراطوری از سلسله ی «هان» در ۸۰ سال قبل از میلاد مسیح مجموعا ای از نقاشی هایی را که گفته می شود از زیبایی رنگین و با عظمتی برخوردار بودند، در انبارهایی نگهداری می کردند که امروزه به آنها موزه می گویند
.
در عصر تانک، در سال های ۱۶۱۸-۱۹۰۷ پس از میلاد مسیح نقاشی های دیواری و لوحه های نقاشی که با قدرت رنگ آمیزی شده بودند، ترسیم گردیده است. همان زمان سرامیک های جدیدی با رنگ های زرد، قرمز، سبز و آبی ساخته شده و در سلسله ی «سونگ» ذوق و سلیقه ی افراد در زمینه ی یرنگ به نحوی خارق العاده پرورده شد، رنگ های تصویری تنوع بیشتری یافت و جنبه ی واقع گرائی آن نیز افزایش یافت. سرامیک ها با لعاب های فراوان جدیدی به رنگ هایی نظیر سبز بیدی و مهتابی که از بی مانندی برخوردار بودند، آراسته شدند.
اجرای و رنگ آمیزی انواع رنگ های پلاستیک ، روغنی و آکرولیک رنگ بدون بو* بلکا – کاغذ دیواری – پتینه کاری – رنگ آمــــیزی انواع درب های چوبــــی و فلزی – اجـــــرای پوشش صنعتی اپوکسی – اجــــرای رنگ های فوری مخصوص چوب / سیلروکیلر / پلی استر / نیم پلی اســتر – اجرای رنگ های نما /رنگ نما / رولکس / کنیتکس – اجرای رنگ آمیزی استخر ها / رنگ استخر – رنگ آمیزی انواع چهارچوب های فلزی / با شیشه و بدون شیشه – اجرای انواع پوشش های ضد زنگ برای اسکلت ساختمان ها و غـــــیره * آماده ارائه خدمات به انواع شرکتها ، نهادها ، بیمارستان ها ، شهرداری ها و غیره
آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقتتماس با ما : ۷۶۸۰۳۵۴ – ۰۹۱۲ * بابک قلی پوربرچسب نقاشی ساختمان در تهران
رنگهای مولتی کالر,مولتی کالر پارس,نقاشی ساختمان مولتی کالر,قیمت مولتی کالر,اتحادیه نقاشان ساختمانی,رنگ امیزی ساختمان,هزینه نقاشی ساختمان,نقاشی مدرن ساختمان,نرخ نقاشی ساختمان,رنگ اتاق خواب کودک,انواع رنگهای ساختمانی,رنگ ساختمانی,رنگ پلاستیک ساختمان,رنگهای جدید ساختمانی,بهترین رنگ ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی ساختمان تهران,نقاشی رنگ روغن ساختمان,تصاویر نقاشی ساختمان,رنگ پلی کالر,قیمت رنگ مولتی کالرنقاشی ساختمان,نقاشی ساختمان,رنگ ساختمان,مولتی کالر,نقاش ساختمان,قیمت نقاشی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی منزل,مولتی کالر,انواع رنگ ساختمان,انواع رنگ های ساختمانی,انواع رنگ ساختمانی,رنگهای مولتی کالر,مولتی کالر پارس,نقاشی ساختمان مولتی کالر,قیمت مولتی کالر,اتحادیه نقاشان ساختمانی,رنگ امیزی ساختمان,هزینه نقاشی ساختمان,نقاشی مدرن ساختمان,نرخ نقاشی ساختمان,رنگ اتاق خواب کودک,انواع رنگهای ساختمانی,رنگ ساختمانی,رنگ پلاستیک ساختمان,رنگهای جدید ساختمانی,بهترین رنگ ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی خانه,نقاشی ساختمان تهران,نقاشی رنگ روغن ساختمان,تصاویر نقاشی ساختمان,رنگ پلی کالر,قیمت رنگ مولتی کالر,عکس نقاشی ساختمان,انواع رنگ آمیزی منزل,بهترین نوع رنگ ساختمان,نقاشی خونه,نقاشی ساختمان مولتی کالر,نقاشی منزل,بهترین رنگ برای ساختمان,انواع رنگهای مولتی کالر,رنگ مولتی کالر,رنگ پلاستیک,رنگ داخلی ساختمان,رنگ و نقاشی ساختمان,قیمت رنگ بلکا,قیمت رنگ ساختمان,
http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,
نقاشی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
نقاشی ساختمان ,
رنگ روغنی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاش ساختمان ,
رنگ روغن ساختمان ,
انواع رنگ آمیزی ساختمان ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگهای ساختمانی ,
ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
انواع رنگ ساختمان ,
نقاشی رنگ روغن ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمان ,
بتونه کاری دیوار ,
بهترین نوع رنگ ساختم ,
رنگ کردن ساختمان ,
رنگ ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
ساخت بتونه ساختمان ,
ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
ساختن رنگ ساختمان ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی ,
رنگ های ساختمان ,
بتونه کاری ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
جدول ترکیب رنگهای ساختمانی ,
آموزش بتونه کاری دیوار ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
پمپ رنگ ,
رنگ های ساختمانی ,
رنگامیزی ساختمان ,
رنگ روغن دیوار ,
رنگ روغن ساختمانی ,
قیمت رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
نقاشی ساختمان با غلطک ,
نقاشی ساختمان با پیستوله ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغن ,
رنگ پیکوکالر ,
ترکیب رنگهای ساختمان ,
ترکیب رنگ های ساختمانی ,
رنگهای ساختمان ,
رنگ روغنی پایه آب ,
طرح رنگ آمیزی ساختمان ,
انواع رنگ امیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان ,
آموزش رنگ زدن ساختمان ,
آموزش رنگ کاری ساختمان ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اصول رنگ امیزی ,
آموزش رنگ آمیزی فلز ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اموزش بتونه کردن دیوار ,
,
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
|
|
.نما رنگ سيليکوني
.نما رنگ سيليکوني
دوام سطوح مختلف خارجي ساختمان رنگ سيليکون بر پايه رزين هاي امولسيوني –آب پايه- مي باشد که براي رنگ آميزي با در شرايط جوي بحراني و براي حفاظت سطوح بتني و...در برابر خوردگي شيميايي شديد جوي و الاينده هاي صنعتي نظير بخارات قلياها،نمک ها، و اسيدهاي کلريديريک ،سولفوريک،نيتريک و...استفاده مي گردد
موارد مصرف:
رنگ آميزي و تزئين سطوح خارجي ساختماني نظير بتن، گچ، آجر، آردواز، سيمان آزبستي،سفال و سنگ
پوشش ومحافظت بتن وگچ در برابر آب و رطوبت و آب بندي سطوح باران گير ساختمان
پوشش و محافظت بتن در برابر انواع اسيد ها ،قلياها و نمکهاي معدني موجود در جو و آلاينده هاي دود کارخانجات پالايشگاه ها،کارخانجات مواد غذايي، دارويي،بهداشتي و..
ويژگي ها و مزايا :
صد در صد قابل شستشو و غبار گريز و آب بند و بهترين گزينه براي رسيدن به نماهاي هميشه تميز با رنگها و آستريهاي آ ب گريز و غبار گريز.
قابل رقيق سازي با آب و اجرا با قلم مو ،اسپري و غلطک نقاشي
مقاوم در برابر زردي،رنگ پريدگي، شوره زدن،گچي شدن،هجوم خزه،کپک،قارچ و گلسنگ.
فاقد حلال هاي نفتي مضر براي انسان و محيط زيست،کاملا بهداشتي و بدون بوي نا مطبوع.
مقاوم در برابر انواع خوردگي هاي شيميايي در شرايط جوي بحراني .
ايجاد قدرت تبادل گاز و بخار آب داخل مصالح با جو اطراف(تنفس عالي) .
امکان اعمال روي سطوح بتني خيس،آجر، گچ،سفال،ايرانيت،آرداوز،قطعات پيش ساخته بتني وانواع ملاتهاي ساختماني .
آماده ارائه خدمات به انواع شرکتها ، نهادها ، بیمارستان ها ، شهرداری ها و غیره
آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقت
تماس با ما : ۷۶۸۰۳۵۴ – ۰۹۱۲ * بابک قلی پور
http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,
نقاشی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
نقاشی ساختمان ,
رنگ روغنی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاش ساختمان ,
رنگ روغن ساختمان ,
انواع رنگ آمیزی ساختمان ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگهای ساختمانی ,
ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
انواع رنگ ساختمان ,
نقاشی رنگ روغن ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمان ,
بتونه کاری دیوار ,
بهترین نوع رنگ ساختم ,
رنگ کردن ساختمان ,
رنگ ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
ساخت بتونه ساختمان ,
ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
ساختن رنگ ساختمان ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی ,
رنگ های ساختمان ,
بتونه کاری ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
جدول ترکیب رنگهای ساختمانی ,
آموزش بتونه کاری دیوار ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
پمپ رنگ ,
رنگ های ساختمانی ,
رنگامیزی ساختمان ,
رنگ روغن دیوار ,
رنگ روغن ساختمانی ,
قیمت رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
نقاشی ساختمان با غلطک ,
نقاشی ساختمان با پیستوله ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغن ,
رنگ پیکوکالر ,
ترکیب رنگهای ساختمان ,
ترکیب رنگ های ساختمانی ,
رنگهای ساختمان ,
رنگ روغنی پایه آب ,
طرح رنگ آمیزی ساختمان ,
انواع رنگ امیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان ,
آموزش رنگ زدن ساختمان ,
آموزش رنگ کاری ساختمان ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اصول رنگ امیزی ,
آموزش رنگ آمیزی فلز ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اموزش بتونه کردن دیوار ,
,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
|
|
رنگ چيست؟
در سال 1666، اسحاق نيوتن، دانشمند نامدار انگليسي، کشف کرد که چنانچه نور خالص سفيد از يک منشور عبور داده شود، به رنگهاي قابل رؤيت تجزيه ميشود. نيوتن همچنين کشف کرد که هر رنگ از يک طول موج منحصر به فرد تشکيل شده و قابل تجزيه به رنگهاي ديگر نيست.
آزمايشهاي بعدي نشان داد که با ترکيب نورها ميتوان رنگهاي مختلف را ايجاد کرد. براي مثال، نور قرمز در ترکيب با نور زرد، رنگ نارنجي را به وجود ميآورد. رنگي که بر اثر ترکيب دو رنگ ديگر به وجود آيد را ترکيبي ميگويند. بعضي از رنگها، مثل زرد و ارغواني، در صورت ترکيب شدن، همديگر را خنثي ميکنند و نور سفيد ميسازند. اين رنگها را نيز رنگهاي مکمّل مينامند.
تاثيرات رنگها از نظر روانشناسي
با وجودي که اثر رنگها تا حدودي ذهني است و در مورد اشخاص مختلف فرق ميکند امّا برخي از تاثيرات رنگها داراي معني يگانهاي در سراسر جهان هستند. رنگهايي که در طيف رنگها در ناحيه قرمز قرار دارند به عنوان رنگهاي گرم شناخته ميشوند که اين دامنهاش از احساسات گرم و صميمانه تا احساس خشم و عصبانيت متغير است.
رنگهايي که در ناحيه آبي طيف قرار دارند، رنگهاي سرد ناميده ميشوند و شامل آبي، ارغواني و سبز هستند. اين رنگها معمولاً آرامش بخشند امّا گاهي نيز ممکن است احساس غمگيني و بيتفاوتي را به ذهن آورند.
روانشناسي رنگها به عنوان روش درمان
در برخي از فرهنگهاي قديمي، از جمله مصريها و چينيها، از رنگها براي درمان استفاده ميشده است. اين کار که گاهي به آن نور درماني يا رنگ شناسي نيز گفته ميشود هنوز هم به عنوان روش درمان جايگزين مورد استفاده قرار ميگيرد.
در اين روش:
از رنگ قرمز براي تحريک بدن و ذهن و افزايش تمرکز استفاده ميشود.
از رنگ زرد براي تحريک اعصاب استفاده ميشود.
از رنگ نارنجي براي بالا بردن سطح انرژي استفاده ميشود.
از رنگ آبي براي کاهش درد و تسکين بيمار استفاده ميشود.
از رنگ نيلي براي تسکين ناراحتيهاي پوستي استفاده ميشود.
اغلب روانشناسان به رنگ درماني به ديده شک و ترديد مينگرند و ميگويند که درباره تاثيرات احتمالي رنگها اغراق شده و رنگها در فرهنگهاي مختلف، معاني متفاوتي دارند. پژوهشها نشان دادهاند که در بسياري از موارد، تاثيرات رنگها در تغيير حالت افراد، تاثيراتي زودگذر و موقتي بوده است. براي مثال، قراردادن افراد در اتاق آبي ممکن است در ابتدا احساس آرامش در آنها به وجود آورد امّا اين اثر پس از آن که آنها آرامششان را بازيافتند، به تدريج کاهش خواهد يافت.
روانشناسي رنگهاي مختلف
1- روانشناسي رنگ سياه
سياه تمام نورها در طيف رنگها را جذب ميکند.
سياه معمولاً به عنوان نماد ترس يا شيطان مورد استفاده قرار ميگيرد امّا به عنوان نشانگر قدرت نيز شناخته ميشود. از رنگ سياه براي نشان دادن شخصيتهاي خطرناک مثل دراکولا و يا جادوگران استفاده ميشود.
رنگ سياه در بسياري از فرهنگها براي مراسم سوگواري مورد استفاده قرار ميگيرد. اين رنگ همچنين نشانگر غمگيني، جذابيت جنسي و رسمي بودن است.
در مصر قديم، رنگ سياه نشانگر زندگي و تولّد دوباره بود.
رنگ سياه معمولاً به دليل لاغر نشان دادن در نمايشهاي مد مورد استفاده قرار ميگيرد.
2- روانشناسي رنگ سفيد
رنگ سفيد، نماد معصوميت و پاکي است.
رنگ سفيد ميتواند در انسان احساس فضاي بيشتر به وجود آورد.
رنگ سفيد معمولاً نشانگر سرما، پاکيزگي و آرامش است. اتاقي که کاملاً به رنگ سفيد نقاشي شده باشد ممکن است جادار و بزرگ به نظر آيد امَا خالي و سرد است. بيمارستانها و کادر پزشکي از رنگ سفيد براي ايجاد حس پاکيزگي استفاده ميکنند.
3- روانشناسي رنگ قرمز
رنگ قرمز، رنگ گرمي است که برانگيزاننده هيجانات قوي است.
رنگ قرمز، نشانگر عشق، حرارت و صميميت است.
رنگ قرمز، به وجود آورنده احساس شور و هيجان است.
رنگ قرمز، تحريک کننده احساس خشم و عصبانيت است.
4- روانشناسي رنگ آبي
آبي، رنگ مورد علاقه بسياري از مردم و محبوبترين رنگ در بين مردان است.
رنگ آبي، احساس آرامش را به ذهن ميآورد و معمولاً نشانگر صلح، امنيت و نظم است.
رنگ آبي، ميتواند احساس غم، درونگرايي يا گوشهگيري را در بعضي افراد به وجود آورد.
رنگ آبي معمولاً براي دکور دفاتر مورد استفاده قرار ميگيرد زيرا تحقيقات نشان داده است که افراد در اتاقهاي آبي کارآيي بيشتري دارند.
رنگ آبي با وجودي که از محبوبترين رنگهاست امّا يکي از رنگهايي است که کمترين اشتها را بر ميانگيزد. در برخي از برنامههاي کاهش وزن توصيه ميشود که غذاي خود را در بشقابهاي آبي بکشيد. رنگ آبي به ندرت به صورت طبيعي درخوراکيها وجود دارد. همچنين رنگ آبي غذا معمولاً به عنوان نشانه فاسد بودن و يا سمّي بودن آن در نظر گرفته ميشود.
رنگ آبي ميتواند باعث کاهش ضربان قلب و حرارت بدن گردد.
5- روانشناسي رنگ سبز
رنگ سبز، رنگ سردي است که نماد طبيعت است.
رنگ سبز، نشانگر آرامش، خوشبختي، سلامتي و حسادت است.
پژوهشگران دريافتهاند که رنگ سبز ميتواند باعث افزايش قابليت خواندن گردد. برخي از دانشآموزان و دانشجويان با قراردادن يک برگه شفاف سبز رنگ بر روي صفحه کتاب، ميتوانند مطالب را با سرعت بيشتري از حدّ معمول بخوانند و درک کنند.
رنگ سبز، از دير باز نماد باروري بوده و در قرن پانزدهم براي لباس عروسي به کار ميرفته است.
از رنگ سبز در دکوراسيون به دليل اثر آرام بخشي آن استفاده ميشود.
رنگ سبز باعث کاهش استرس ميشود. کساني که در فضاي کاري سبز رنگ کار ميکنند، کمتر دچار دردهاي دستگاه گوارش ميشوند.
6- روانشناسي رنگ زرد
رنگ زرد، رنگي گرم وشاد است.
رنگ زرد به دليل مقدار زياد نوري که منعکس ميکند، بيشتر از بقيه رنگها چشم را خسته ميکند. استفاده از رنگ زرد براي پس زمينه کاغذ يا نمايشگر کامپيوتر ميتواند باعث چشم درد يا در حالتهاي خاص از دست دادن بينايي گردد.
رنگ زرد ميتواند احساس رنجيدگي و خشم را به وجود آورد. با وجودي که رنگ زرد به عنوان يک رنگ شاد شناخته ميشود اما بيشتر مردم در اتاقهاي زرد رنگ، هيجانشان را از دست ميدهند و بچه ها نيز در اتاقهاي زرد رنگ بيشتر گريه ميکنند.
رنگ زرد باعث افزايش سوخت و ساز بدن انسان ميگردد.
چون رنگ زرد، از بقيه رنگها زودتر ديده ميشود، بيشتر از بقيه براي جلب توجه مورد استفاده قرار ميگيرد.
7- روانشناسي رنگ ارغواني
رنگ ارغواني نماد وفاداري و ثروت است.
رنگ ارغواني نشانگر عقل و معنويت است.
رنگ ارغواني خيلي کم در طبيعت وجود دارد و به همين دليل ممکن است به عنوان نشانه مصنوعي يا غير عادي بودن در نظر گرفته شود.
8- روانشناسي رنگ قهوهاي
رنگ قهوهاي، رنگي طبيعي است که برانگيزاننده حس قدرت و اطمينانپذيري است.
رنگ قهوهاي همچنين ميتواند حس غم و انزوا را به وجود آورد.
رنگ قهوهاي، حس گرما ، محبت، آسايش و امنيت را به ذهن ميآورد.
رنگ قهوهاي معمولاً بيانگر طبيعي بودن، زميني بودن و متفاوت بودن است اما گاهي ميتواند نشانگر پيچييدگي نيز باشد.
9- روانشناسي رنگ نارنجي
رنگ نارنجي، ترکيب زرد و قرمز است و به عنوان يک رنگ انرژيزا در نظر گرفته ميشود.
رنگ نارنجي، احساس هيجان، گرما و شور و شوق را به ذهن ميآورد.
رنگ نارنجي، معمولاً براي جلب توجه مورد استفاده قرار ميگيرد.
10- روانشناسي رنگ صورتي
رنگ صورتي، در واقع همان رنگ قرمز کم رنگ است و معمولاً نشانگر عشق است.
رنگ صورتي اثر آرامبخشي دارد. در ورزشگاهها معمولاً رختکن تيم حريف را به رنگ صورتي نقاشي ميکنند تا بازيکنان آنها کم انرژي و منفعل شوند.
با وجودي که اثر آرام بخشي رنگ صورتي مشخص شده است ولي پژوهشگران دريافتهاند که اين اثر تنها در خلال مواجهه اوليه به وجود ميآيد. مثلاً هنگامي که از اين رنگ در زندانها استفاده شد، زندانيان پس از عادت کردن به آن، حتي نا آرامتر از قبل شدند.
ترجمه: کلينيک الکترونيکي روان يار
آماده ارائه خدمات به انواع شرکتها ، نهادها ، بیمارستان ها ، شهرداری ها و غیره
آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقت
تماس با ما : ۷۶۸۰۳۵۴ – ۰۹۱۲ * بابک قلی پور
http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,
نقاشی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
نقاشی ساختمان ,
رنگ روغنی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاش ساختمان ,
رنگ روغن ساختمان ,
انواع رنگ آمیزی ساختمان ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگهای ساختمانی ,
ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
انواع رنگ ساختمان ,
نقاشی رنگ روغن ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمان ,
بتونه کاری دیوار ,
بهترین نوع رنگ ساختم ,
رنگ کردن ساختمان ,
رنگ ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
ساخت بتونه ساختمان ,
ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
ساختن رنگ ساختمان ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی ,
رنگ های ساختمان ,
بتونه کاری ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
جدول ترکیب رنگهای ساختمانی ,
آموزش بتونه کاری دیوار ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
پمپ رنگ ,
رنگ های ساختمانی ,
رنگامیزی ساختمان ,
رنگ روغن دیوار ,
رنگ روغن ساختمانی ,
قیمت رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
نقاشی ساختمان با غلطک ,
نقاشی ساختمان با پیستوله ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغن ,
رنگ پیکوکالر ,
ترکیب رنگهای ساختمان ,
ترکیب رنگ های ساختمانی ,
رنگهای ساختمان ,
رنگ روغنی پایه آب ,
طرح رنگ آمیزی ساختمان ,
انواع رنگ امیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان ,
آموزش رنگ زدن ساختمان ,
آموزش رنگ کاری ساختمان ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اصول رنگ امیزی ,
آموزش رنگ آمیزی فلز ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اموزش بتونه کردن دیوار ,
,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
|
|
مجری و مشاوره انواع رنگهای پلاستیک , روغنی , کنیتکس , رولکس , رنگهای بدون بوی آکرولیک ,انواع پلی استر , نصب و رنگ گل و ابزار , پتینه کاری , تزیین بالای شومینه ,اجرای رنگ های طلایی(golden) و مسی(copper) و مولتی کالر (multi color) , طرح کاغذ دیواری , نصب کاغذ دیواری, ایجاد انواع بافت های مدرن و کلاسیک بر روی دیوار , ایجاد پوشش های سلولوزی, بلکا
http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,
نقاشی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
نقاشی ساختمان ,
رنگ روغنی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاش ساختمان ,
رنگ روغن ساختمان ,
انواع رنگ آمیزی ساختمان ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگهای ساختمانی ,
ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
انواع رنگ ساختمان ,
نقاشی رنگ روغن ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمان ,
بتونه کاری دیوار ,
بهترین نوع رنگ ساختم ,
رنگ کردن ساختمان ,
رنگ ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
ساخت بتونه ساختمان ,
ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
ساختن رنگ ساختمان ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی ,
رنگ های ساختمان ,
بتونه کاری ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
جدول ترکیب رنگهای ساختمانی ,
آموزش بتونه کاری دیوار ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
پمپ رنگ ,
رنگ های ساختمانی ,
رنگامیزی ساختمان ,
رنگ روغن دیوار ,
رنگ روغن ساختمانی ,
قیمت رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
نقاشی ساختمان با غلطک ,
نقاشی ساختمان با پیستوله ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغن ,
رنگ پیکوکالر ,
ترکیب رنگهای ساختمان ,
ترکیب رنگ های ساختمانی ,
رنگهای ساختمان ,
رنگ روغنی پایه آب ,
طرح رنگ آمیزی ساختمان ,
انواع رنگ امیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان ,
آموزش رنگ زدن ساختمان ,
آموزش رنگ کاری ساختمان ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اصول رنگ امیزی ,
آموزش رنگ آمیزی فلز ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اموزش بتونه کردن دیوار ,
,
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
|
|
رنگها را بهتربشناسيم!
انسان امروزي درك كرده است كه هرآنچه در و جودش به صورت بيماري ظاهر مي شود ، درمان آن نيز باز از درونش مقدور و ميسر گرديده . انسان امروزي در كنار يافته ها در كنار يافته ها و كشفيات علم پزشكي و از طرفي درك واقعيات وجودي خود در برابر افق وسيع قرار گرفته كه هر لحظه براي رسيدن به مو هبات آن تلاش مي كند و باور داريم كه انسان در سالهاي آينده به آنچه كه برايش بعيد بوده است نائل خواهد آمد.

رنگ درماني يا درمان دردها به وسيله رنگها مقوله ايست كه به علم پزشكي پيشرفته امروزي مربوط مي شود ، درد در بدن انسان ايجاد مي شود و و درمانش نيز در خود انسان و در جهان هستي است .لذا تأثير پذيري از رنگها براي درمان مشكلات فيزيكي ورواني مقوله ايست كه امروزه درميان روانشناسان تثبيت شده و ازاين طريق بسياري از مشكلات را درك مي نمايند و تلاش وافري در رفع آن مي كنند و از طرفي شخصيت فرد و قابليت هاي آن نيز به وسيله رنگها مشخص مي شود .
دراينجا درك خواهيد كرد كه چگونه مي توان ازرنگها مي توان دررفع مشكلات و بيماريها چاره جست :
? مفاهيم موجود در رنگها:
? سفيد :
رنگ سفيد در بنيه تمامي طيفها نهفته و مجتمع شده است .درسايه اين رنگ ، سيستم انرژي فرد تميزتر مي شود و فرد مي تواند خودش را از آلودگيها نجات دهد . رنگ سفيد متظاهر كننده احساسات نبوغ و استعدادهاي بالقوه فرد بوده و رنگي است كه نبوغ و توانائيهاي فرد را تقويت نموده و براي تمامي بنيه هاي رنگي مناسب تشخيص داده مي شود . سئا نسهاي درمان را كه شروع مي كنيد ، يهتراست با اين رنگ آغاز نموده و اگر كارتان نيز به پايان رسيد ، بازبااين رنگ خاتمه بدهيد.اين رنگ باعث مي شود كه شما بتوانيد توازن انرژي ونيرو را در رد مورددرمان فراهم آوريد و از طرفي باعث مي گردد كه نيرو و توان وروحيه را به فرد مورددرمان تزريق نمائيد . يكي ديگراز خصوصيات رنگ سفيد اين است كه اگر با رنگ ها ي ديگر آميخته شده و بكار گيرد بسي نيرو مندتر شده و تأثيراتش افزونتر خواهد شد.
? سياه :
رنگ سياه نيز به مانند سفيد در تمامي طيفهاي نوري متمركز و مجتمع شده است . سياه در وراي پرده اي درهم ريخته و آشفته مخفي گرديده است . بسياري از افرا د از اين رنگ به عنوان رنگ درمان كننده احتراز مي جويند ولي در اثناي درمان به وسيله رنگ ها گاهگاهي از رنگ سياه استفاده مي نمايم .زيرا بارها ديده ام كه اين رنگ دربرخي موارد بسيار مفيد مي باشند . اين رنگ درزماني كه فرد دچار مشكلات روحي شده و بسيار آشفته حال است مي تواند حالت آرام بخش و حفاظت كننده را ايفاء نمايد . اين رنگ باعث مي شود كه احساسات زنانه درافراد به حركت بيفتد و همين امر باعث مي گردد كه در وجودشان انرژي مغناطيسي نيرو مندي را حس نمايند . باز هم رنگ سياه از جمله رنگ هاي موثري است كه بايستي توجه شود كه به اندازه مناسب مورد استفاده قرار گيرد . زيرا اگر رنگ سياه در لباسهاي مورد استفاده به وفور مورد استعمال قرار گيرد باعث ميگردد كه فرددچار افسردگي گردد.
بهترين راه براي بهره برداري از رنگ سياه آن است كه رنگ را به همراه سفيد مورد استفاده قرار داد .تاثيرات منفي هر دو رنگ باعث مي شود كه حالات متعادلي ايجاد شود كه همين حالت منجر به فرد از درون آرامش يابد و عدم تعادل و توازن وي نيز از بين مير ود . رنگ سياه باعث مي گردد كه رفتارهاي ناشي از غير شعور افراد ه نظم سوق يبند كه همين امر سبب قالب گيري منطقي افراد درخصوص رفتار و انديشه مي شود. براي رسيدن به اين نتيجه بهتر است رنگ سياه را به تمام بر تن نكنيد و حتماً چيزي از لباستان را به رنگ سفيد انتخاب نمائيد.
? قرمز يا سرخ :
رنگ قرمز به سبب احراز انرژي شديد در خود باعث مي گردد كه تحريكات و احساسات فيزيكي و عوامل و اسباب فيزيكي فرد را بيدار سازد و همين بيداري آنها را به شدت به فعاليت وا ميدارد . همين رنگ مي تواند سرما خوردگي ، ناراحتيهاي گردش خون و وجود عفونت در نايژه ها و ريه ها مفيد واقع مي شود و آنها رادرمان مي نمايد . اما ناگفته نماند كه اين رنگ احساسات مربوط به انتقام ، كينه ، بي منطقي ، جسارت ، عشق و سكس را نيز تهيج مي نمايد .اگرمقداررنگ قرمز بيشتر مورد استفاده قرار گيرد منجر به ناملايمات احساسي و افسردگيهاي ناپايدار مي شود . علاوه براين باعث افزايش فشارخون در انسانها مي شود . به طور خلاصه رنگ قرمز باعث مي شود كه حرارت و دماي بدن انسان بيشتر شود و گردش خون و جريان آن را سريعتر مي سازد و براي افرادي كه داراي فشار خون پائيني هستند مفيد خواهد بود.
? نارنجي :
اين رنگ سمبل نشاط و شادماني و از طرفي نشانه دانش و آگاهي است . اسن رنگ احساسات اجتماعي بودن و شدن را افزايش داده و فعاليت اجتماعي را در افراد تقويت مي كند. موثرترين بخش بدن انسان سيستم عضلاني و ماهيچه اي انسان است كه به سرعت ازاين رنگ تاثير مي پذيرد. استفاده افراطي ازرنگ نارنجي سبب نامتعادلي و ناهماهنگي درسيستم عصبي افراد مي شود . به همين دليل توصيه مي شود كه اين رنگ به همراه سبز و يا آبي مورد استفاده قرار گيرد اعضاي مختلفي از جمله طحال ،غده پانكراس ، معده ، روده ها و كليه ها از اين رنگ متأثر مي شودو اگر ناراحتي ها يي دراين قسمت ها ايجاد گردد رنگ نارنجي موثر باشد.
ناراحتي و افسردگي هاي شديد نيز مي توانند به وسيله رنگ نارنجي درمان شوند . براي رفع ناراحتي هاي گذرا درسيستم گوارشي نيز استفاده از رنگ نارنجي مفيد مي باشد
? زرد:
تاثيرگذارترين نقطه اي كه در بدن انسان مي تواند از رنگ زرد متاثر شود ذهن آدمي است .تمامي فعاليت هاي ذهني فرد به وسيله نيروي رنگ زرد به حركت در مي آيد از طرفي براي از بين بردن ناملايمات روحي و ياس ونا اميدي رنگ زرد مفيد واقع مي شود ، زيرا نيروي رنگ زرد به فرد اميد واري و خوش بيني و اعتماد به نفس ميدهد.
سيستم عصبي ، معده ،روده ها ، كليه ها و تمامي جهاز هاضمه تحت تاثيراين رنگ قراردارند واگر ناراحتي در آنها ايجاد شود به وسيله رنگ زرددرمان ميگردد.
? سبز:
رنگ سبز حالت آرام بخشي دارد و به عنوان سمبل شفقت ، مهرباني و متعادل بودن روح وروان و رفتار به شمار مي رود .اين رنگ از طرفي دل رحمي ، مهرباني و مودت و دوستي را در انسانها افزايش مي دهد. يكي ديگر از خصوصيات اين رنگ تعديل بخشي در حرارت و تب بدن است .
مهمترين نقطه اي كه ازرنگ سبز متاثر مي شود چاكراي قلب است . اين حالت باعث مي گردد كه ناراحتي هاي قلبي ، فشار خون زياد يا كم ، سردردهاي ناموزون و ناهماهنگ ، ميگرن ، بي حالي و سستي بدن و همچنين رنگ پريدگي از طريق رنگ سبز درمان مي شوند.
رنگ سبز نبايستي دردرمان بيماريهايي از قبيل سرطان و يا بيماريهاي غده اي از آن استفاده كردزيرا باعث پيشرفت و توسعه اين بيماريها مي شود.
? آبي :
رنگ آبي باعث مي شود كه فشار خون بالا كاهش يابد ودررفع ناراحتي ها و بيماريهاي گلو وحنجره مفيد واقع مي شود.استفاره از رنگ آبي دردرمان بيماريهاي مربوط به آسم ، آبله مرغان ، زردي (يرقان)،رماتيسم بسيار مفيد است .
? لاجورد:
اين رنگ در حقيقت نوع تيره تر وغليظ تر رنگ آبي است . اين رنگ دررفع بيماريهاي روحي و فيزيكي بسيار مفيد مي باشد. نيروهاي خالي اين رنگ بخوبي خون را تميز كرده و شستشو مي دهد. از اين جهت بسياري توكسينها (سمومي كه به وسيله ميكروبها توليد مي شوند ) از طريق اين رنگ از بدن و گردش خون خارج مي شود . اين رنگ تعادل و توازن لازم را درميان دو نيمكره مغر ايجاد كرده و تاثيرات مثبتي مي گذارد. اين رنگ دررابطه با چهره انسان بسيار موثر است و تمامي سينوسها ي صورت را تحت تاثير نهاده و اگر در بخش هاي مختلف صورت ا ز جمله اطراف چشمها ، گوش ، بيني ، دهان ، گونه ها ناراحتي هايي مشاهده گردد مي توان براي بهبود از رنگ لاجوردي استفاده نمود.
? كبود:
رنگ كبود بسي متفاوت تر از ساير رنگها ، بخش اسكلت و استخوان بندي بدن را تحت تاثير قرار مي دهد.انرژي رنگ كبود در درمان انواع بيماري هاي سرطاني موثر است ، مخصوصاً در التهاب و عفونت دنده هاي قفسه سينه و يا جراحيهاي استخواني بسيار مفيد واقع مي شود . همچنين رنگ كبود در رفع مشكلات سيستم گوارشي و هضم و جذب مواد معدني و ويتامينها در بدن مفيد مي باشد.
? صورتي :
رنگ صورتي مي تواند باانرژي خود احساسات مربوط به مهرباني ، شفقت ، حامي ، يكرنگي ، صراحت ، عشق ، اعتمادو ايمان به آنچه كه لازم است را تقويت مي بخشد. رنگ صورتي به واسطه داشتن نيروي خاص ، غده تيموس را تحت تاثير قرارداده وانسان را داراي نيروي بخشندگي و با عاطفه مي سازد . در تداعي معاني و خاطرات نيز وجود اين رنگ مفيد واقع مي گردد. به طور خلاصه رنگ صورتي در رفع كدورت ، ناراحتي هاي عصبي ، خشم و آرامش رفتاري بسيار مفيد بوده و حالت موثري دارد.
? زرد ليمويي :
اين رنگ افزايش قدرت فعاليتهاي مغزي بسيار مفيد است و خصوصيت سرعت بخشي به انتقالات اطلاعات مغزي را دارد. يعني اين رنگ باعث مي شود كه فرد آنچه را كه فرا گرفته سريعاً حلاجي كرده و تحليل و تجزيه را انجام دهد و به نتيجه برسد . اين رنگ كه مقدار اندكي رنگ سبز را نيز در خود احتواء دارد ، باعث مي شود كه بدن از برخي ميكروبها عاري شده و سلامت خود را باز يابد . انرژي موجود دراين رنگ ، باعث توسعه و پيشرفت و تضمين سلامتي با فتهاي بدن و استخوانها و مخصوصاً مغز استخوانها مي شود.
? زرد طلايي :
اين رنگ سيستم رفع كدورت و بخشندگي را در وجود آدمي پرورش داده و تقويت مي بخشد . از طرفي رابطه متعادل ميان واكنشها و فونكسيونها ي بدن آدمي را نيز به طور مداوم تأمين و تضمين كرده و روح آرامش و عفو را درانسان ايجاد مي نمايد . اين رنگ نيز مانند رنگ سرخ درانسان هيجانات زيادي را ايجاد مي نمايد.
? آبي آسماني :
اين رنگ با ميزان استفاده اكسيژن در يدن د رارتباط است . اين ر نگ به شدت حالت گند زدايي و ميكروب كشي داشته و بدن انسان به كمك اين رنگ مي تواند تمامي ناراحتي هاي مربوط به آشفتگي روحي ، ناملايمات رواني ، افسردگي و ناراحتي هاي ذهني رااز بين ببرد . رنگ آبي آسماني و انرژي موجود درآن باعث مي شود كه تمامي شرايط مؤثر و منفي كه مغز را دچار خود مي سازند ، از بين برود.
? آبي نيلي :
رنگ مذكور مهمترين رنگي است كه با نرژي خود تمامي بدن را تحت تاثير قرار داده و آرامش و تسكين لازم را به آن مي بخشايد و درواقع بدن را سرپا نگه مي دارد. اين رنگ دررفع تب شديد بسيار مفيد بوده و حالت آرامبخش دارد.
? رنگ سرمه اي روشن :
اين رنگ كه حالت غليظ و تيره آبي است و از دورنگ آبي و سبز ايجاد مي شود ، بهترين انرژي را در رفع بحرانها و ناراحتي هاي روحي دارد. اين رنگ به واسطه تركيبي از دو رنگ سبز و آبي ، خصوصيات اين دورنگ را نيز در خود داشته و انرژي هاي آنها را بربدن موثر مي نمايد.اين رنگ روح نشاط و فعاليت را به انسان بخشيده و ميكروبها را از بدن وحتي توكسينها را نيز دفع مي نمايد .اين رنگ در حفظ سلامتي پوست بيمار مفيد است و دفع خستگي هاي جسماني و ناراحتي هاي مربوط به گوش نيز نافع بوده و انرژي آن مؤثر مي باشد.
? رنگ افلاطوني (كبود روشن ):
انرژي چنين رنگي از بسياري جهات سيستم فيزيولوژيكي بدن را تحت تأثير قرارداده و يكي از رنگهايي است كه بايستي انرژي آن با درايت و دقت مورد توجه قرارگيرد . زيرا اين رنگ به دليل داشتن انرژي هاي حاصل ازرنگ هاي بسياري كه تركيب يافته است داراي انرژي بسيار نيرومندي مي باشد و استفده زياد و افراطي از آن باعث مي گردد كه فرد دچار ناراحتي هاي روحي و رواني شود . اين رنگ به واسطه داشتن تن زيادي از رنگ قرمز موجبات سردرد، ناراحتي هاي ميگرني و واكنشهاي عصبي را فراهم مي آورد. اما با تمام اين خصوصيات دردرمان بيماريهاي سرطاني و كوچك كردن و مانع شدن ازرشد تومورها بسيار مفيد است و از طرفي تب شديد را دفع مي كند.
? رنگ نقره اي :
اين رنگ نيز مثل رنگ سفيد اگر بارنگهاي ديگر مورد استفاده قرار گيرد ، تأثيرات انرژي بيشتري رابر بدن گذاشته و نتايج مفيدي دارد . دردرمان بيماريهايي كه ريشه متافيزيكي دارند، استفاده از انرژي رنگ نقره اي بسيار شايسته خواهد بود.از طرفي انرژي اين رنگ قدرت نبوغ ، خلاقيت و تفكر را در انسان افزايش مي دهد و به مثابه همين قدرت و توانايي پيش بيني وحدث و گمان منتهي به نتيجه را نيز زيادتر مي نمايد.
? قهوه اي :
رنگي است كه تأثيرات آن دردرمان بسياري از بيماريها انكارناپذير است . اين رنگ فرد را در بسياري از جهات و مخصوصاً از حيث ذهني و احساسي تحت تأثير قرار مي دهد. اين رنگ به واسطه داشتن انرژي خاص خود باعث مي شود كه انسان تحت تأثير قرار گرفته و فردي اجتماعي شود و بينش و رفتار فرد رادرقبال جامعه متعادل مي نمايد. به عبارتي روشن تر ، باعث مي گردد كه انسان گامهاي استوار و مستحكمتري را بردارد و عزم را در انسان جازم تر مي سازد.
آماده ارائه خدمات به شما هموطن عزیز در اسرع وقت
تماس با ما : 7680354 - 0912 * بابك قلي پور
http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,
نقاشی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
نقاشی ساختمان ,
رنگ روغنی ساختمان ,
رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاش ساختمان ,
رنگ روغن ساختمان ,
انواع رنگ آمیزی ساختمان ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگهای ساختمانی ,
ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
انواع رنگ ساختمان ,
نقاشی رنگ روغن ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمان ,
بتونه کاری دیوار ,
بهترین نوع رنگ ساختم ,
رنگ کردن ساختمان ,
رنگ ساختمان ,
رنگ کاری ساختمان ,
ساخت بتونه ساختمان ,
ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,
رنگ امیزی ساختمان ,
ساختن رنگ ساختمان ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی ,
رنگ های ساختمان ,
بتونه کاری ,
ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
جدول ترکیب رنگهای ساختمانی ,
آموزش بتونه کاری دیوار ,
آموزش رنگ آمیزی ساختمان ,
اصول رنگ آمیزی ساختمان ,
پمپ رنگ ,
رنگ های ساختمانی ,
رنگامیزی ساختمان ,
رنگ روغن دیوار ,
رنگ روغن ساختمانی ,
قیمت رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
نقاشی ساختمان با غلطک ,
نقاشی ساختمان با پیستوله ,
نقاشی ساختمان رنگ روغن ,
رنگ پلاستیک روی رنگ روغن ,
رنگ پیکوکالر ,
ترکیب رنگهای ساختمان ,
ترکیب رنگ های ساختمانی ,
رنگهای ساختمان ,
رنگ روغنی پایه آب ,
طرح رنگ آمیزی ساختمان ,
انواع رنگ امیزی ساختمان ,
ترکیب رنگ ساختمانی ,
ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان ,
آموزش رنگ زدن ساختمان ,
آموزش رنگ کاری ساختمان ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اصول رنگ امیزی ,
آموزش رنگ آمیزی فلز ,
آموزش رنگ کردن ساختمان ,
اموزش بتونه کردن دیوار ,
,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 2 فروردين 1392
|
|
|
|
|
|
|