|
|
|
رنگ زدن دیوار گچی
چگونه دیوار گچی را رنگ کنیم؟
اگر می خواهید دیوارهای گچی منزل خود را برای اولین بار رنگ کنید لازم است اصولی را رعایت کنید که این اصول برای دیوارهایی که یک بار رنگ خورده اند لازم نمی باشد. مهم ترین کار زیر سازی قبل از نقاشی ساختمان است برای اینکار شما باید این مراحل را به ترتیب و با دقت انجام دهید :
۱- پشت تیغ کشیدن ملایم روی گچ
۲- روغن زیر کار مناسب گچ
۳- ماستیک با یتونه مناسب
۴- سمباده بعد از خشک شدن بتونه(۲۴-۱۲ الی ساعت بعد)
۵- گردگیری گرد و خاک حاصل سنباده
۶- رنگ آمیزی با قلمو و غلتک (نحوه استفاده از غلتک و مقدار رنگ مصرفی روی دیوار در این مرحله به شکیل تر شدن کار انتهایی کمک زیادی می کند.- مرحله آستری نقاشی ساختمان)
۷- بعد از کامل خشک شدن رنگ اولیه و آستری با بتونه مخصوص، سطح کار (دیوار) لکه گیری می شود.
۸- بعد از خشک شدن (۱۲ الی ۲۴ساعت) مرحله دوم سنباده کاری با سنباده نرم انجام می شود.
۹ -گردگیری
۱۰- رنگ دوم
۱۱-رنگ سوم(این مرحله با دو غلتک انجام می شود. غلتک ترک و ایتالیایی برای شکیل تر شدن نتیجه کار )
۱۲- در صورت نیاز رنگ روغن چهارم.
ابتدا دیوارها را تمیز کنید با استفاده از یک اسفنج نسبتا زبر، گرد و خاک و لکههای چرب و کثیف روی دیوار را با آب و کمی مایع ظرفشویی ملایم پاک کنید و سپس با آب بشویید تا باقیمانده مایع ظرفشویی کاملا پاک شود.
حاشیه دیوارها، قرنیزها، دور پنجرهها و چهارچوب درها را با نوارچسب آبی رنگ مخصوص بپوشانید. حتما از نوارچسبهای مخصوص نقاشی استفاده کنید چون دوام بیشتری دارند و تا یک هفته قابل استفاده مجدد هستند.
بلافاصله پس از اتمام کار و قبل از این که رنگ دیوارها خشک شود، این نوارچسبها را بکنید. در غیر این صورت ممکن است رنگ دیوار همراه آن کنده شود.
آستر زدن دیوار
دیوارها را ابتدا آستر بزنید و بتونه کنید. بیشتر مردم فکر میکنند، دیوارهایی که قبلا چندبار رنگ شدهاند دیگر نیازی به آستر زدن ندارند اما درواقع آستر زدن باعث میشود که رنگ بهطور یکنواخت روی دیوار بنشیند. به این ترتیب در انتها، دیوارها ظاهری درخشنده و صاف خواهند داشت.رنگ کردن دیوار
اگر برای رنگ کردن از غلتک استفاده میکنید، حاشیهها و گوشههایی را که دسترسی به آنها آسان نیست، با قلممو رنگ بزنید. دقت کنید، درها و پنجرهها رنگی نشوند.
تکنیک w
یک توصیه مهم این است که از تکنیک w استفاده کنید. یعنی ابتدا با غلتک روی قسمتی از دیوار، رنگ را به شکل w بکشید، سپس بدون اینکه غلتک را بردارید، w را بهطور کامل رنگ کنید. تمام قسمتها را به همین ترتیب رنگ بزنید تا آن دیوار کاملا رنگ شود.
کنارهها و چهارچوبها را هم رنگ کنید. وقتی رنگ دیوارها کاملا خشک شد، کنارههای دیوارها را با نوارچسب مخصوص بپوشانید، سپس چهارچوب درها و پنجرهها را با قلممو رنگ بزنید.
میتوانید دیوارها را بهراحتی و با صرف وقت کمتر رنگ کنید. با توجه به نکات زیر در وقت، انرژی و رنگ مصرفی صرفهجویی کنید.
فقط نوک قلممو را به رنگ آغشته کنید. بیشتر از یکسوم قلممو را در ظرف رنگ فرو نبرید. رنگ اضافه نهتنها سرعت کار را افزایش نمیدهد، بلکه در قسمت پایین موهای قلممو جمع میشود و تمیز کردن آن بسیار دشوار است. درضمن این کار باعث میشود که قلممو زودتر خراب شود.
با یک پیچگوشتی که به سر آن یک تکه پارچه پیچیدهاید، داخل شیار لبه قوطی رنگ را تمیز کنید. اگر رنگ در این شیارها جمع شود، در قوطی خوب بسته نمیشود.
قبل از بستن در قوطی، ابتدا روی دهانه آن یک کیسه پلاستیکی نازک قرار دهید، سپس در آن را بگذارید و با وسیلهای مثل چکش در آن را محکم کنید.
با یک ماژیک ثابت، اسم و شماره رنگ را روی در قوطی بنویسید. درضمن با یک تکه پارچه کمی از همان رنگ را روی در قوطی بمالید. با داشتن مشخصات رنگ داخل قوطی، هنگام استفاده مجدد از آن، کار شما آسانتر میشود. http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
,نقاشی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,رنگ امیزی ساختمان,رنگ کاری ساختمان,نقاشی ساختمان,رنگ روغنی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاش ساختمان,رنگ روغن ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگهای ساختمانی,ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,انواع رنگ ساختمان,نقاشی رنگ روغن ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمان,بتونه کاری دیوار,بهترین نوع رنگ ساختم ,رنگ کردن ساختمان,رنگ ساختمان,رنگ کاری ساختمان,ساخت بتونه ساختمان,ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,رنگ امیزی ساختمان,ساختن رنگ ساختمان,رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی,رنگ های ساختمان,بتونه کاری,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,جدول ترکیب رنگهای ساختمانی,آموزش بتونه کاری دیوار,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,پمپ رنگ,رنگ های ساختمانی,رنگامیزی ساختمان,رنگ روغن دیوار,رنگ روغن ساختمانی,قیمت رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی ساختمان رنگ روغن,نقاشی ساختمان با غلطک,نقاشی ساختمان با پیستوله,نقاشی ساختمان رنگ روغن,رنگ پلاستیک روی رنگ روغن,رنگ پیکوکالر,ترکیب رنگهای ساختمان,ترکیب رنگ های ساختمانی,رنگهای ساختمان,رنگ روغنی پایه آب,طرح رنگ آمیزی ساختمان,انواع رنگ امیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان,آموزش رنگ زدن ساختمان,آموزش رنگ کاری ساختمان,آموزش رنگ کردن ساختمان,اصول رنگ امیزی,آموزش رنگ آمیزی فلز,آموزش رنگ کردن ساختمان,اموزش بتونه کردن دیوار, ,
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393
|
|
رنگ روغنی | رنگ روغن ساختمان – نقاشی رنگ روغنی
رنگ روغنی
اجرای انواع نقاشی رنگ روغنی ساختمان در طرح و مدل های مختلف
رنگ روغنی برای دیوار - قیمت رنگ روغنی و کاتالوگ رنگ روغنی
رنگ روغنی مات – رنگ روغنی بدون بو – رنگ روغنی براق
برای ارسال رایگان کاتالوگ رنگ روغنی و مشاوره رایگان کافیست با ما تماس بگیرید
09127680354
شما علاوه بر این که می توانید برای نقاشی منزل یا رنگ آمیزی ساختمان خود از نقاشان حرفه ای ما در زمینه نقاشی ساختمان با رنگ روغنی یا هر نوع رنگ یا نقاشی دیگری بهره مند شوید، می توانید مطالب آموزشی در مورد نقاشی خانه یا ساختمان و انواع رنگ های ساختمانی و همچنین مقالات در زمینه های مختلف رنگ ها و نقاشی ساختمان را در وبسایت نقاشی ساختمان ایران مطالعه نمایید و همچنین با دیدن فیلم های آموزشی نقاشی ساختمان از آموزش های تصویری این مجموعه بهره مند شوید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری در نقاشی خانه یا منزل خود داشته باشید و با بهترین رنگ ها خانه خود را رنگ آمیزی کنید
نقاشی روغنی
اجرای انواع نقاشی روغنی, نقاشی روغنی ساختمان, نقاشی روغنی خانه, نقاشی روغنی منزل, نقاشی روغنی آپارتمان, نقاشی روغنی مسکن, نقاشی روغنی دیوار, نقاشی روغنی اتاق, رنگ روغنی, رنگ کردن روغنی, رنگ آمیزی روغنی
برای اطلاع بیشتر در مورد نقاشی رنگ روغنی ساختمان و نقاشی ساختمان با رنگ روغنی در رنگ های مختلف و همچنین اطلاع از قیمت نقاشی رنگ روغنی و نیز دریافت کاتالوگ رنگ روغنی و بازدید و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید – تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنیم برای آشنایی بیشتر با آموزش نقاشی ساختمان می توانید از صفحات دیگر سایت نقاشی ساختمان ایران بازدید نمایید تا بتوانید اطلاعات کامل تری در مورد نقاشی ساختمان بدست بیاورید و اطلاعات و آگاهی خود را در زمینه رنگ آمیزی ساختمان و منزل خود افزایش دهید
هدف ما جلب رضایت شما ، مشتریان گرامی است
چه با آموزش نقاشی ساختمان و چه با انجام خدمات نقاشی ساختمان
——————————————*-*-*——————————————
برای تکمیل اطلاعات خود در زمینه رنگ روغنی می توانید به صفحه نقاشی روغنی مراجعه نمایید
در صفحه نقاشی روغنی به مواردی از قبیل چگونگی اجرا نقاشی روغنی ساختمان – فواید استفاده از روغن الف – نقاشی در فصول مختلف – طریقه مصرف رنگ روغنی – موارد از استفاده و قابلیت شستشوی رنگ های روغنی مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند
——————————————*-*-*——————————————
شما در مطلب زیر با انواع رنگ روغنی (رنگ روغنی مات – رنگ روغنی براق – رنگ روغنی نیمه مات) – مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی – مزایا و معایب رنگ روغنی – قیمت و کاتالوگ رنگ روغنی – رنگ بندی و بسته بندی رنگ های روغنی به طور کامل آشنا می شوید، شما می توانید در ادامه با مطالب ذیل آشنا می شوید (که می توانید بر روی هر یک کلیک کنید)
انواع رنگ روغنی
رنگ روغنی براق
مزایا و معایب رنگ روغنی براق
رنگ روغنی مات
مزایا و معایب رنگ روغنی مات
رنگ روغنی نیمه مات
رنگ استخری
مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی
قیمت رنگ روغنی
کاتالوگ رنگ روغنی
انواع بسته بندی و رنگ بندی رنگ روغنی
انواع رنگ روغنی
رنگ های روغنی نیز از رنگ های سنتی و قدیمی محسوب می شود ولی هنوز برای رنگ آمیزی درب و پنجره های فلزی به عنوان یکی از بهترین گزینه ها محسوب می شود و حتی برای مواردی که به خاطر زیبایی بیشتر قرار است که دربهای فلزی از پوشش های مولتی کالر استفاده شود. رنگ روغنی به عنوان عایقی در برابر خوردگی و زنگ زدگی در آستر کاری ها استفاده می شود.
رنگ های روغنی شامل گروه های زیر می باشند :
- رنگ های روغنی براق و مات در فام های مختلف
- جلای الکیدی
رنگ ها و جلا های روغنی بر پایه رزین الکید لانگ تهیه شده و دارای چسبندگی خوبی روی سطوح آهنی، چوبی و دیوارهای داخل و خارج ساختمان می باشند . این رنگ ها دارای انعطاف پذیری و ثبات براقیت قابل توجهی بوده و به مدت طولانی جلا و براقیت خود را روی سطح حفظ می نمایند . انواع بسته بندی : ربعی – کوارت – گالن – حلب رنگ روغنی رنگی است که در داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد این نوع رنگ آب گریز بوده و قابل شستشو و برای شل نمودن ان از تینر روغنی استفاده می کنند که بوی بد این رنگ حتی همسایه ها را اذیت می کند. رنگ خشک شده رنگ روغنی روی دیوار تیره تر از رنگ ساخته شده ان می باشد . رنگ های روغنی به سه نوع براق ، نیمه براق و مات تقسیم می شوند.
1- رنگ روغنی براق
رنگ روغنی (نقاشی روغنی) شادرنگ بر پایه رزین الکیدی با توجه به شرایط آب و هوایی ایران ساخته شده است. دارای براقیت بالا و سرعت خشک شدن مناسب می باشد. با قلم مو، غلطک و پیستوله قابل اجرا می باشد. این رنگ ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده و در انواع فام از سفید تا مشکی قابل عرضه می باشد. دارای براقیت بسیار خوب، مقاومتهای مناسب در برابر شرایط جوی و رطوبتی بوده و از ثبات نوری قابل توجهی برخوردار است. رنگ فوق قابل استفاده روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی جهت مصارف داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جهت مصرف روی سطوح فولادی اعمال یک لایه آستری الکیدی توصیه می شود. زمان خشک شدن سطحی 3 ساعت و زمان خشک شدن عمقی 24 ساعت است.
مزایا و معایب رنگ روغنی براق
از مزایای این نوع رنگ می توان گفت که این نوع رنگ کاملا براق بوده و دارای مقاومت و مانده کاری و پوشش زیاد بوده و بیشتر در بیرون ساختمان علی الخصوص بر روی آهن الات مثل در و پنجره و نرده مورد استفاده قرار می گیرد. به علاوه این رنگ نور را بیشتر منعکس کرده و ایجاد روشنائی بیشتری در داخل اتاقها می کند معایب استفاده از رنگ روغنی براق این است که موج و ایرادهای گچکاری را نشان می دهد.
2- رنگ روغنی مات
رنگ روغنی (نقاشی روغنی) رویه مات شادرنگ بر پایه رزین الکیدی و استفاده از بهترین مواد داخلی و اروپائی متناسب با شرایط آب و هوایی ایران ساخته شد است. قابل استفاده بر روی سطوح گچی و سیمانی می باشد. بوسیله پیستوله، غلطک و قلم مو قابل استفاده می باشد. بعد از خشک شدن دارای حالت پوست تخم مرغی و بسیار زیبا و بادوام میباشد. این رنگ ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده و در انواع فام از سفید تا مشکی قابل عرضه می باشد. دارای مقاومتهای مناسب در برابر شرایط جوی و رطوبتی بوده و قادرند سطوح مات بسیار زیبایی را بوجود آورند. رنگ فوق قابل استفاده روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی بوده و جهت مصارف داخل یا خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جهت مصرف روی سطوح فولادی اعمال یک لایه آستری آلکیدی توصیه می گردد. زمان خشک شدن سطحی 3 ساعت و زمان خشک شدن عمقی 16 ساعت است.
مزایا و معایب رنگ روغنی مات
مزیت این رنگ این است که این نوع رنگ به علت مات بودن نور را منعکس نمی کند و به همین خاطر ایرادات گچکاری را تا حدودی نشان نمی دهد معایب استفاده از رنگ روغنی مات این است که مثل رنگ براق صد در صد قابل شستشو نبوده و به راحتی نمی توان لکه های روی دیوار را پاک نمود و به همین خاطر جاهای که دستمال کشیده شده دقیقا معلوم می باشد . پوشش کمتر و بوی زیاد ان نسبت به رنگ براق یکی دیگر از معایب رنگ روغنی مات می باشد .
3-رنگ روغنی نیمه مات
این نوع رنگ در مخلوط نمودن رنگ براق و رنگ مات به نسبت مساوی بدست می اید. این نوع رنگ پوشش معمولی داشته و نسبت به رنگ براق کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر نور را منعکس می کند. این نوع رنگ نسبت به رنگ براق کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر قابل شستشو می باشد.
4- رنگ استخری
رنگ استخری بر پایه رزین های اکریلیک ترمو پلاست ساخته می شود جهت سطوح استخرهای شنا و همچنین استخرها و حوضچه های پرورش ماهی مناسب می باشد. این رنگ به طور معمول در فام آبی عرضه می گردد و در صورت سفارش قابل عرضه در هر فام دیگری نیز می باشد. از چسبندگی مناسب روی سطوح بتونی برخوردار است و مقاومت رطوبتی فوق العاده آن باعث دوام بیشتر آن، درون آب می گردد.
مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی
در این نوع رنگها ، رنگ دانه را در یک روغن خشک شونده که استر گلیسیرین با اسیدهای چرب نظیر اسیدهای اولیک و یا لینولنیک می باشد حل می کنند. این روغنها در هوا اکسیده شده و به ترکیبات سیر شده تبدیل می شوند و لایهای سخت مقاوم و محافظ تشکیل می دهند که از نفوذ آب در رنگ دانه جلوگیری می کنند.
رقیق کننده :
برای رقیق کردن و سهولت کاربرد رنگ به کار می رود و معمولا یک حلال هیدرو کربنی نظیر ترپنتین است که به روغن تربانتین شهرت دارد.
خشک کننده :
یکی از اجزای رنگهای روغنی است که در حقیقت نقش کاتالیزور در تسریع اکسیداسیون و خشک شدن رنگ ها را دارد و معمولا مخلوطی از اکسید های سرب ، منگنز و کبالت در ( روغن برزک) بصورت استر مصرف می شود. رنگهاي پوششي (رنگ روغني) تركيبي از رنگدانهها، رنگدانه يارها، حلال، روغن اسكاتيف، روغن برزك و … ميباشد رنگهاي روغني به وسيله تينر روغني رقيق ميشوند و رنگها هوا خشك هستند اين رنگها دردو نوع مات و براق به بازار عرضه ميشوند و قابل استفاده با قلم مو، پيستوله و غلتك ميباشند رنگهاي روغني حدود 12 ساعت زمان لازم دارند تا به طور نهايي خشك شوند و براي خشك شدن سطحي در حدود 4 تا 6 ساعت زمان لازم است. البته دماي هوا تاثير زيادي دارد. رنگهاي روغني در قوطيهاي 2/1 و 4/1 و 1/4 و20 ليتر به بازار عرضه ميشوند. (توضيح اينكه رنگ در بازار به صورت عاميانه به كيلو سنجيده ميشود ولي واحد حجمي آن به ليتر ميباشد) . در گذشته براي مات كردن رنگهاي روغني براق، مقداري مل الك شده داخل آن ريخته و آن را خوب مخلوط ميكردند كه اينكار علاوه بر زبري رنگ باعث گرانروي آن ميشد. كه براي از بين بردن زبري و گرانروي آن مقداري تينر روغني و روغن الف به آن اضافه ميكردند. رنگهاي روغني براق از استحكام و بهداشت بيشتري نسبت به رنگهاي روغني مات دارد. امروزه براي رنگ آميزي مصنوعات چوبي كمتر از رنگ روغن استفاده ميشود زيرا اين رنگها مدت زيادي را براي خشك شدن نياز دارند. اين رنگها قابل استفاده با قلم مو، پارچه بدون پرز، پيستوله و غلطك ميباشد. در صورت نبودن تينر روغني از بنزين و نفت به عنوان رقيق كننده ميتوان استفاده نمود.
قیمت رنگ روغنی
به طور کلی هر کیلو رنگ روغنی ۴ متر مربع را پوشش می دهد و با توجه به نوع کار و قیمت رنگ متغیر می باشد. برای مثال فرایند خدمات به شرح زیر می باشد: روغن زیر کار + ماستیک (بتونه کاری) + سمباده کاری با پوسته آب + رنگ آمیزی توضیح: هزینه ها ثابت نمی باشند. شما برای اینکه از قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و همچنین قیمت انواع رنگهای روغنی آشنا شوید کافیست با ما تماس حاصل نمایید تا ما قیمت انواع رنگ و نیز نقاشی ساختمان را به شما اطلاع دهیم
کاتالوگ رنگ روغنی
شما برای دیدن هر گونه کاتالوگ رنگ روغنی در انواع و رنگ های مختلف کافیست با ما تماس بگیرید و با ارسال رایگان کاتالوگ به منزل شما ، کاتالوگ مورد نظر را مشاهده کنید و هر رنگ و هر مدلی که مد نظر شماست را انتخاب کنید و خانه خود را نقاشی کنید قرار است به زودی کاتالوگ های روغنی در سایت قرار داده شود، در صورت تقاضای شما کاتالوگ روغنی در اولویت بالاتری قرار می گیرید و سریع تر در سایت قرار داده می شود
انواع بسته بندی و رنگ بندی رنگ روغنی
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی براق
رنگ روغنی براق مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با رنگ بندی متنوع، قابلیت پوشش و چسبندگی عالی، مقاوم در برابر سایش و حلال های هیدروکربنی، رطوبت و شرایط مختلف آب و هوایی می باشد و برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی نیم براق
رنگ روغنی نیم براق مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با رنـگ بنـدی متـنوع، قابلیـت پوشـش و چسـبندگی عالی، مقـاوم در برابر سـایش و حـلال های هیدروکربنی، رطوبت و شرایط مختلف آب و هوایی می باشد و برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : ربعی، کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی مات
رنگ روغنی مات مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک است و به علت پوشش و چسبندگی عالی، خشک شدن سریع برای حفاظت و رنگ آمیزی سطوح فلزی، گچی و چوبی به کار می رود. رنگ بندی : سفید و سیاه بسته بندی : کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مینایی – رنگ روغنی (نیمه براق)
رنگ روغنی نیمه براق از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با قابلیت پوشش مناسب و چسبندگی خوب برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان ، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. همچنین برای تهیه بتونه روغنی می توان از آن استفاده کرد. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت، گالن و 5 گالن
مینایی 2 – پوشش زیرین ( نیمه مات )
رنگ روغنی پوشش زیرین ( نیمه مات ) از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک است و به علت داشتن خاصیت ضد زنگ، پوشش مناسب وخشک شدن سریع برای حفاظت و رنگ آمیزی سطوح فلزی، گچی و چوبی به عنوان آستری به کار می رود. همچنین برای تهیه بتونه روغنی می توان از آن استفاده کرد. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت ، گالن و 5 گالن
جلای آلکیدی براق 78
جلای آلکیدی براق 78 جلای آلکیدی براق رنگسازی ایران از بهترین رزین آلکیدی تهیه می شود. از مهمترین خواص آن، مقاومت عالی در برابر خمش و خراش و زمان خشک شدن مناسب است و برای براق نمودن و محافظت سطوح چوبی، فلزی و حفاظت سطوح گچی و تهیه بتونه روغنی به کار می رود. رنگ بندی: شفاف بسته بندی :کوارت، نیم گالن،گالن و 5گالن برای مشاهده سایر بسته بندی و رنگ بندی ، رنگ های روغنی به صفحه رنگ های ساختمانی مراجعه نمایید http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393
|
|
رنگ روغنی | رنگ روغن ساختمان – نقاشی رنگ روغنی
رنگ روغنی
اجرای انواع نقاشی رنگ روغنی ساختمان در طرح و مدل های مختلف
رنگ روغنی برای دیوار - قیمت رنگ روغنی و کاتالوگ رنگ روغنی
رنگ روغنی مات – رنگ روغنی بدون بو – رنگ روغنی براق
برای ارسال رایگان کاتالوگ رنگ روغنی و مشاوره رایگان کافیست با ما تماس بگیرید
09127680354
شما علاوه بر این که می توانید برای نقاشی منزل یا رنگ آمیزی ساختمان خود از نقاشان حرفه ای ما در زمینه نقاشی ساختمان با رنگ روغنی یا هر نوع رنگ یا نقاشی دیگری بهره مند شوید، می توانید مطالب آموزشی در مورد نقاشی خانه یا ساختمان و انواع رنگ های ساختمانی و همچنین مقالات در زمینه های مختلف رنگ ها و نقاشی ساختمان را در وبسایت نقاشی ساختمان ایران مطالعه نمایید و همچنین با دیدن فیلم های آموزشی نقاشی ساختمان از آموزش های تصویری این مجموعه بهره مند شوید تا بتوانید تصمیم گیری بهتری در نقاشی خانه یا منزل خود داشته باشید و با بهترین رنگ ها خانه خود را رنگ آمیزی کنید
نقاشی روغنی
اجرای انواع نقاشی روغنی, نقاشی روغنی ساختمان, نقاشی روغنی خانه, نقاشی روغنی منزل, نقاشی روغنی آپارتمان, نقاشی روغنی مسکن, نقاشی روغنی دیوار, نقاشی روغنی اتاق, رنگ روغنی, رنگ کردن روغنی, رنگ آمیزی روغنی
برای اطلاع بیشتر در مورد نقاشی رنگ روغنی ساختمان و نقاشی ساختمان با رنگ روغنی در رنگ های مختلف و همچنین اطلاع از قیمت نقاشی رنگ روغنی و نیز دریافت کاتالوگ رنگ روغنی و بازدید و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید – تا به بهترین نحو شما را راهنمایی کنیم برای آشنایی بیشتر با آموزش نقاشی ساختمان می توانید از صفحات دیگر سایت نقاشی ساختمان ایران بازدید نمایید تا بتوانید اطلاعات کامل تری در مورد نقاشی ساختمان بدست بیاورید و اطلاعات و آگاهی خود را در زمینه رنگ آمیزی ساختمان و منزل خود افزایش دهید
هدف ما جلب رضایت شما ، مشتریان گرامی است
چه با آموزش نقاشی ساختمان و چه با انجام خدمات نقاشی ساختمان
——————————————*-*-*——————————————
برای تکمیل اطلاعات خود در زمینه رنگ روغنی می توانید به صفحه نقاشی روغنی مراجعه نمایید
در صفحه نقاشی روغنی به مواردی از قبیل چگونگی اجرا نقاشی روغنی ساختمان – فواید استفاده از روغن الف – نقاشی در فصول مختلف – طریقه مصرف رنگ روغنی – موارد از استفاده و قابلیت شستشوی رنگ های روغنی مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند
——————————————*-*-*——————————————
شما در مطلب زیر با انواع رنگ روغنی (رنگ روغنی مات – رنگ روغنی براق – رنگ روغنی نیمه مات) – مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی – مزایا و معایب رنگ روغنی – قیمت و کاتالوگ رنگ روغنی – رنگ بندی و بسته بندی رنگ های روغنی به طور کامل آشنا می شوید، شما می توانید در ادامه با مطالب ذیل آشنا می شوید (که می توانید بر روی هر یک کلیک کنید)
انواع رنگ روغنی
رنگ روغنی براق
مزایا و معایب رنگ روغنی براق
رنگ روغنی مات
مزایا و معایب رنگ روغنی مات
رنگ روغنی نیمه مات
رنگ استخری
مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی
قیمت رنگ روغنی
کاتالوگ رنگ روغنی
انواع بسته بندی و رنگ بندی رنگ روغنی
انواع رنگ روغنی
رنگ های روغنی نیز از رنگ های سنتی و قدیمی محسوب می شود ولی هنوز برای رنگ آمیزی درب و پنجره های فلزی به عنوان یکی از بهترین گزینه ها محسوب می شود و حتی برای مواردی که به خاطر زیبایی بیشتر قرار است که دربهای فلزی از پوشش های مولتی کالر استفاده شود. رنگ روغنی به عنوان عایقی در برابر خوردگی و زنگ زدگی در آستر کاری ها استفاده می شود.
رنگ های روغنی شامل گروه های زیر می باشند :
- رنگ های روغنی براق و مات در فام های مختلف
- جلای الکیدی
رنگ ها و جلا های روغنی بر پایه رزین الکید لانگ تهیه شده و دارای چسبندگی خوبی روی سطوح آهنی، چوبی و دیوارهای داخل و خارج ساختمان می باشند . این رنگ ها دارای انعطاف پذیری و ثبات براقیت قابل توجهی بوده و به مدت طولانی جلا و براقیت خود را روی سطح حفظ می نمایند . انواع بسته بندی : ربعی – کوارت – گالن – حلب رنگ روغنی رنگی است که در داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد این نوع رنگ آب گریز بوده و قابل شستشو و برای شل نمودن ان از تینر روغنی استفاده می کنند که بوی بد این رنگ حتی همسایه ها را اذیت می کند. رنگ خشک شده رنگ روغنی روی دیوار تیره تر از رنگ ساخته شده ان می باشد . رنگ های روغنی به سه نوع براق ، نیمه براق و مات تقسیم می شوند.
1- رنگ روغنی براق
رنگ روغنی (نقاشی روغنی) شادرنگ بر پایه رزین الکیدی با توجه به شرایط آب و هوایی ایران ساخته شده است. دارای براقیت بالا و سرعت خشک شدن مناسب می باشد. با قلم مو، غلطک و پیستوله قابل اجرا می باشد. این رنگ ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده و در انواع فام از سفید تا مشکی قابل عرضه می باشد. دارای براقیت بسیار خوب، مقاومتهای مناسب در برابر شرایط جوی و رطوبتی بوده و از ثبات نوری قابل توجهی برخوردار است. رنگ فوق قابل استفاده روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی جهت مصارف داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جهت مصرف روی سطوح فولادی اعمال یک لایه آستری الکیدی توصیه می شود. زمان خشک شدن سطحی 3 ساعت و زمان خشک شدن عمقی 24 ساعت است.
مزایا و معایب رنگ روغنی براق
از مزایای این نوع رنگ می توان گفت که این نوع رنگ کاملا براق بوده و دارای مقاومت و مانده کاری و پوشش زیاد بوده و بیشتر در بیرون ساختمان علی الخصوص بر روی آهن الات مثل در و پنجره و نرده مورد استفاده قرار می گیرد. به علاوه این رنگ نور را بیشتر منعکس کرده و ایجاد روشنائی بیشتری در داخل اتاقها می کند معایب استفاده از رنگ روغنی براق این است که موج و ایرادهای گچکاری را نشان می دهد.
2- رنگ روغنی مات
رنگ روغنی (نقاشی روغنی) رویه مات شادرنگ بر پایه رزین الکیدی و استفاده از بهترین مواد داخلی و اروپائی متناسب با شرایط آب و هوایی ایران ساخته شد است. قابل استفاده بر روی سطوح گچی و سیمانی می باشد. بوسیله پیستوله، غلطک و قلم مو قابل استفاده می باشد. بعد از خشک شدن دارای حالت پوست تخم مرغی و بسیار زیبا و بادوام میباشد. این رنگ ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده و در انواع فام از سفید تا مشکی قابل عرضه می باشد. دارای مقاومتهای مناسب در برابر شرایط جوی و رطوبتی بوده و قادرند سطوح مات بسیار زیبایی را بوجود آورند. رنگ فوق قابل استفاده روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی بوده و جهت مصارف داخل یا خارج ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جهت مصرف روی سطوح فولادی اعمال یک لایه آستری آلکیدی توصیه می گردد. زمان خشک شدن سطحی 3 ساعت و زمان خشک شدن عمقی 16 ساعت است.
مزایا و معایب رنگ روغنی مات
مزیت این رنگ این است که این نوع رنگ به علت مات بودن نور را منعکس نمی کند و به همین خاطر ایرادات گچکاری را تا حدودی نشان نمی دهد معایب استفاده از رنگ روغنی مات این است که مثل رنگ براق صد در صد قابل شستشو نبوده و به راحتی نمی توان لکه های روی دیوار را پاک نمود و به همین خاطر جاهای که دستمال کشیده شده دقیقا معلوم می باشد . پوشش کمتر و بوی زیاد ان نسبت به رنگ براق یکی دیگر از معایب رنگ روغنی مات می باشد .
3-رنگ روغنی نیمه مات
این نوع رنگ در مخلوط نمودن رنگ براق و رنگ مات به نسبت مساوی بدست می اید. این نوع رنگ پوشش معمولی داشته و نسبت به رنگ براق کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر نور را منعکس می کند. این نوع رنگ نسبت به رنگ براق کمتر و نسبت به رنگ مات بیشتر قابل شستشو می باشد.
4- رنگ استخری
رنگ استخری بر پایه رزین های اکریلیک ترمو پلاست ساخته می شود جهت سطوح استخرهای شنا و همچنین استخرها و حوضچه های پرورش ماهی مناسب می باشد. این رنگ به طور معمول در فام آبی عرضه می گردد و در صورت سفارش قابل عرضه در هر فام دیگری نیز می باشد. از چسبندگی مناسب روی سطوح بتونی برخوردار است و مقاومت رطوبتی فوق العاده آن باعث دوام بیشتر آن، درون آب می گردد.
مواد تشکیل دهنده رنگ روغنی
در این نوع رنگها ، رنگ دانه را در یک روغن خشک شونده که استر گلیسیرین با اسیدهای چرب نظیر اسیدهای اولیک و یا لینولنیک می باشد حل می کنند. این روغنها در هوا اکسیده شده و به ترکیبات سیر شده تبدیل می شوند و لایهای سخت مقاوم و محافظ تشکیل می دهند که از نفوذ آب در رنگ دانه جلوگیری می کنند.
رقیق کننده :
برای رقیق کردن و سهولت کاربرد رنگ به کار می رود و معمولا یک حلال هیدرو کربنی نظیر ترپنتین است که به روغن تربانتین شهرت دارد.
خشک کننده :
یکی از اجزای رنگهای روغنی است که در حقیقت نقش کاتالیزور در تسریع اکسیداسیون و خشک شدن رنگ ها را دارد و معمولا مخلوطی از اکسید های سرب ، منگنز و کبالت در ( روغن برزک) بصورت استر مصرف می شود. رنگهاي پوششي (رنگ روغني) تركيبي از رنگدانهها، رنگدانه يارها، حلال، روغن اسكاتيف، روغن برزك و … ميباشد رنگهاي روغني به وسيله تينر روغني رقيق ميشوند و رنگها هوا خشك هستند اين رنگها دردو نوع مات و براق به بازار عرضه ميشوند و قابل استفاده با قلم مو، پيستوله و غلتك ميباشند رنگهاي روغني حدود 12 ساعت زمان لازم دارند تا به طور نهايي خشك شوند و براي خشك شدن سطحي در حدود 4 تا 6 ساعت زمان لازم است. البته دماي هوا تاثير زيادي دارد. رنگهاي روغني در قوطيهاي 2/1 و 4/1 و 1/4 و20 ليتر به بازار عرضه ميشوند. (توضيح اينكه رنگ در بازار به صورت عاميانه به كيلو سنجيده ميشود ولي واحد حجمي آن به ليتر ميباشد) . در گذشته براي مات كردن رنگهاي روغني براق، مقداري مل الك شده داخل آن ريخته و آن را خوب مخلوط ميكردند كه اينكار علاوه بر زبري رنگ باعث گرانروي آن ميشد. كه براي از بين بردن زبري و گرانروي آن مقداري تينر روغني و روغن الف به آن اضافه ميكردند. رنگهاي روغني براق از استحكام و بهداشت بيشتري نسبت به رنگهاي روغني مات دارد. امروزه براي رنگ آميزي مصنوعات چوبي كمتر از رنگ روغن استفاده ميشود زيرا اين رنگها مدت زيادي را براي خشك شدن نياز دارند. اين رنگها قابل استفاده با قلم مو، پارچه بدون پرز، پيستوله و غلطك ميباشد. در صورت نبودن تينر روغني از بنزين و نفت به عنوان رقيق كننده ميتوان استفاده نمود.
قیمت رنگ روغنی
به طور کلی هر کیلو رنگ روغنی ۴ متر مربع را پوشش می دهد و با توجه به نوع کار و قیمت رنگ متغیر می باشد. برای مثال فرایند خدمات به شرح زیر می باشد: روغن زیر کار + ماستیک (بتونه کاری) + سمباده کاری با پوسته آب + رنگ آمیزی توضیح: هزینه ها ثابت نمی باشند. شما برای اینکه از قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و همچنین قیمت انواع رنگهای روغنی آشنا شوید کافیست با ما تماس حاصل نمایید تا ما قیمت انواع رنگ و نیز نقاشی ساختمان را به شما اطلاع دهیم
کاتالوگ رنگ روغنی
شما برای دیدن هر گونه کاتالوگ رنگ روغنی در انواع و رنگ های مختلف کافیست با ما تماس بگیرید و با ارسال رایگان کاتالوگ به منزل شما ، کاتالوگ مورد نظر را مشاهده کنید و هر رنگ و هر مدلی که مد نظر شماست را انتخاب کنید و خانه خود را نقاشی کنید قرار است به زودی کاتالوگ های روغنی در سایت قرار داده شود، در صورت تقاضای شما کاتالوگ روغنی در اولویت بالاتری قرار می گیرید و سریع تر در سایت قرار داده می شود
انواع بسته بندی و رنگ بندی رنگ روغنی
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی براق
رنگ روغنی براق مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با رنگ بندی متنوع، قابلیت پوشش و چسبندگی عالی، مقاوم در برابر سایش و حلال های هیدروکربنی، رطوبت و شرایط مختلف آب و هوایی می باشد و برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی نیم براق
رنگ روغنی نیم براق مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با رنـگ بنـدی متـنوع، قابلیـت پوشـش و چسـبندگی عالی، مقـاوم در برابر سـایش و حـلال های هیدروکربنی، رطوبت و شرایط مختلف آب و هوایی می باشد و برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : ربعی، کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مروارید (سینتولوکس) رنگ روغنی مات
رنگ روغنی مات مروارید از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک است و به علت پوشش و چسبندگی عالی، خشک شدن سریع برای حفاظت و رنگ آمیزی سطوح فلزی، گچی و چوبی به کار می رود. رنگ بندی : سفید و سیاه بسته بندی : کوارت، گالن، 5 لیتری و 5 گالن
مینایی – رنگ روغنی (نیمه براق)
رنگ روغنی نیمه براق از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک، با قابلیت پوشش مناسب و چسبندگی خوب برای حفاظت و رنگ آمیزی داخل و خارج ساختمان ، سطوح چوبی و فلزی بکار می رود. همچنین برای تهیه بتونه روغنی می توان از آن استفاده کرد. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت، گالن و 5 گالن
مینایی 2 – پوشش زیرین ( نیمه مات )
رنگ روغنی پوشش زیرین ( نیمه مات ) از نوع رنگ های آلکیدی هوا خشک است و به علت داشتن خاصیت ضد زنگ، پوشش مناسب وخشک شدن سریع برای حفاظت و رنگ آمیزی سطوح فلزی، گچی و چوبی به عنوان آستری به کار می رود. همچنین برای تهیه بتونه روغنی می توان از آن استفاده کرد. رنگ بندی : سفید و الوان بسته بندی : کوارت ، گالن و 5 گالن
جلای آلکیدی براق 78
جلای آلکیدی براق 78 جلای آلکیدی براق رنگسازی ایران از بهترین رزین آلکیدی تهیه می شود. از مهمترین خواص آن، مقاومت عالی در برابر خمش و خراش و زمان خشک شدن مناسب است و برای براق نمودن و محافظت سطوح چوبی، فلزی و حفاظت سطوح گچی و تهیه بتونه روغنی به کار می رود. رنگ بندی: شفاف بسته بندی :کوارت، نیم گالن،گالن و 5گالن برای مشاهده سایر بسته بندی و رنگ بندی ، رنگ های روغنی به صفحه رنگ های ساختمانی مراجعه نمایید http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
خدمات,تزئیناتی,گروه خدمات تزئیناتی محمدی,محمدی,کادر مجرب نقاشی ساختمان,کادر,مجرب,اکیپ فعال نقاشی ساختمان,اکیپ,تعمیرات,تغییرات,ساختمانی,تعمیرات و تغییرات ساختمانی,نقاشی,بازسازی,رنگ آمیزی,رنگ روغنی,رنگ پلاستیک,آکرولیک,رنگ آکرولیک,رنگ بدون بو,روغنی,پلاستیک,رنگ آمیزی رنگ,اجرا,پتینه,پتینه دیواری,پتینه تابلویی,درب,درب های جوبی,درب های چوبی,چوبی,سیلر,کیلر ,
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393
|
|
رنگ پلاستیک ساختمانی
یکی از پرمصرف ترین رنگ های ساختمانی گروه رنگ های پلاستیک (امولسیون) میباشد. ماده اصلی این رنگ لاتکس می باشد و در دو نوع تمام پلاستیک و نیم پلاستیک عرضه می شود.
نوع تمام پلاستیک به ادعای کارخانجات رنگ سازی قابل شستشو می باشد ولی تجربه نشان داده که این ادعا صرفا تبلیغاتی است و کلا رنگ های حلال آب قابلیت شستشو100%را ندارند و کارفرمایانی که مایل به شستشوی منزل خود هستند تنها به رنگ های روغنی می توانند اطمینان کنند.
پرمصرف ترین رنگ در این نوع: نیم پلاستیک می باشد که رنگ نیم پلاستیکی که استاندارد باشد در مقابل آب مقاوم هستند (قابل شستشو نیستند) وهزینه پائینتر وسرعت اجرای بالاترونداشتن بو وشیک بودن و…. باعث شده است که استقبال زیادی از این نوع رنگ بشود.
دیده شده که حتی در ساختمان های گران قیمت هم به لحاظ شیک بودن رنگ پلاستیک (نیم پلاستیک) مصرف می شود و کارفرما بعد از 2 یا 3 سال با صرف زمان و هزینه کمتر نسبت به رنگ روغنی : دیوارهای ساختمان خود را تغییر رنگ می دهند و روحی تازه به فضای زندگی خود می دهند.
رنگ پلاستیک (طبق عرفی که معمول شده نقاشان و کارفرمایان رنگ نیم پلاستیک را رنگ پلاستیک می نامند و کارفرمائی که قصد سفارش رنگ پلاستیک داشته باشد سفارش رنگ پلاستیک قابل شستشو می دهد) هم مانند رنگ روغنی سازگاری بالائی نسبت به اجرا بوسیله غلطک دارد.
رنگ پلاستیکی که بوسیله قلم اجرا شود دارای رش قلم میشود که سلیقه اکثر کارفرمایان رش قلم را نمیپسندد ورنگ پلاستیکی که بوسیله غلطک یا اسپری گان اجرا شود حالت مخملی زیبا وشکیل دارد که مورد پسند هر نوع سلیقه ای قرار میگیرد.
رنگ پلاستیک برای اجرا بر روی گچ نو: نیاز به بتونه کشی کامل سطح (ماستیک) ندارد و در صورتی که سطح کار ناصاف و دارای تعمیرات زیاد باشد و یا در صورت درخواست کارفرما (به هر دلیل) : باید سطح کار روغن الیف درجه 1 (سطح کاری که گچ است) اجرا شود وسپس 1 یا دو دست بتونه کشی کامل (ماستیک) اجرا شود وهزینه روغن زدن وبتونه کشی جداگانه محاسبه شود.
رنگ پلاستیک فاقد بو می باشد وسرعت خشک شدن بالائی دارد.
کلا در منازل ایرانیان رنگ پلاستیک برای سقف ها استفاده می شود که علاوه بر کاهش هزینه به واسطه عبور راحت گرما و رطوبت هوا از رنگ پلاستیک: این نوع رنگ برای سقف مناسب تر از رنگ روغنی می باشد.
در سالهای گذشته که رنگ پلاستیک استاندارد عرف نبود کارفرمایان سفارش رنگ کردن منزل بوسیله گل سفید می دادند که عبارت بود از تکه های گلی سفید رنگ که باید خرد میشد و چند روز در آب خیس می خورد و بعد از حل شدن (به سختی حل میشد) و گذشتن رنگ از صافی با لعاب (سریش حل شده در آب) مخلوط می شد و باز هم از صافی عبور می کرد و بعد بوسیله قلم و یا پمپ های سمپاشی بر روی سقف و دیوار اجرا می شد.
البته استفاده از گل سفید تا حدود زیادی منسوخ شده و وقت و انرژی که صرف آماده کردن گل میشود و نیز کیفیت پائین و در ضمن قیمت بالای گل سفید استفاده از این پوشش را منسوخ کرده (البته بعضی از کارفرمایان مسن هنوز هم سفارش گل زدن برای ساخت های قدیمی را دارند)
این پست مطالبی (هرچند خلاصه) در مورد رنگ پلاستیک بود که امیدوارم برای کارفرمایان اطلاعات مفیدی داشته باشد. http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها:
میزی درب فلزی,رنگ آمیزی درب چوبی,کنتکس,کنیتکس,کنتکس پلاستیک,کنتکس با زیرسازی,پوشش, صنعتی,پوشش صنعتی,اپوکسی,چهارچوب فلزی,متری,متر مربع,رنگ آمیزی چهارچوب فلزی,شیشه,مشاوره,مشاوره در زمینه نقاشی ساختمان,مشاور نقاش ساختمان,مشاوره با نقاش ساختمان,بنایی,کاشی کاری,گچ کاری,قیرکاری, جوشکاری,داخل,خارج,رنگ آمیزی استخرها,رنگ,رنگ استخر,رنگ های فوری,پلی استر,مولتی کالر,اجرای مولتی کالر,رنگ مولتی کالر,اجرای مولتی کالر خوب,ارزان,قیمت,مناسب,جدول,جداول,رنگ آمیزی جدول,رنگ آمیزی جدول ها,رنگ آمیزی جدول های کنار خیابان,خیابان,ضدزنگ,ضد زنگ آهن,ضد زنگ اسکلت ساختمان ها,اسکلت,اسکلت ساختمان ضد زنگ,بهترین رنگ,رنگ خوب , رنگ هادی ,رنک سحر ,رنگ سحرو هادی,رنگ درجه یک , رنگ درجه ۱ , سفارش,سفارش نقاشی ساختمان, اتحادیه,اتحادیه ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393
|
|
رنگ آمیزی خانه و ساختمان به رنگ زندگی
خانه تان را به رنگ زندگی درآورید و از آن لذت ببرید
رنگ ، عنصر مهم و قدرتمندی در دکوراسیون داخلی است که میتواند بسیار الهامبخش باشد وبه فضایی ساده و معمولی حال و هوایی ویژه و جلوهای زیبا بدهد به ویژه هنگامی که رنگها را با توجه به روانشناسی آنها در دکوراسیون به کار ببرید. البته استفاده از رنگهای متعدد به معنای صرف هزینه زیاد نیست بلکه میتوان تنها با استفاده از جزئیات به فضای خانه رنگ و بویی دیگر داد، مثلا اینکه چند وسیله کوچک همرنگ را در اتاق قرار داد و با آنها در فضای منزل تغییر ایجاد كرد .
خانواده سبز
بعضی از خانوادهها بیش از هر اتاقی در آشپزخانه دور هم جمع میشوند و با هم هستند اگر شما هم ،چنین هستید پیشنهاد میکنیم از رنگهای آرامشبخش برای آشپزخانه استفاده کنید. مثل سبز که به منزل شما شور و سر زندگی را هدیه میدهد. مخصوصا ترکیب سبز و زرد که هر دو میتوانند فضایی متفاوت از آشپزخانه بسازند.
ضد خستگی
از محاسن دیگر رنگ سبز این است كه باعث میشود فضاهای كوچك وسیع به نظر برسد. همچنین سبز به شدت تسكیندهنده و ضد خستگی است.
همنشینی رنگها
برای اینکه فضای آشپزخانه خیلی خسته کننده نشود در کنار سبز از رنگهای خنثی هم استفاده کنید مثل رنگهای طوسی، سفید و… اما خیلی هم به خود سخت نگیرید سبز از آن رنگهایی است که به راحتی با دیگر رنگها هماهنگ میشود.
با رنگ دریا آرام بخوابید
برای رسیدن به آرامش در چنین فضاهایی از طیفهای مختلف رنگ آبی، سبز و حتی بنفش استفاده کنید. اگر از این تکنیک استفاده میکنید باید بدانید هرچه رنگ انتخابی شما تیرهتر باشد تاثیرش واضح تر خواهد بود. ترکیب سبز و آبی کاملا یک ترکیب آرامبخش است البته اضافه کردن سفید هم نمیگذارد اتاق بیش از اندازه یکنواخت شود و در نهایت با اضافه کردن کمی رنگ زرد به فضای اتاق، سرمای رنگها تعدیل میشود.
برای گفتوگوی مسالمت آمیز
اغلب روانپزشكان برای درمان بیمارانی كه زندگی پراسترس و پرتنشی دارند استفاده هر چه بیشتر از رنگ آبی را توصیه می كنند زیرا رنگ آبی تنش و نگرانی را از بین میبرد و باعث فروكش كردن اضطراب میشود. آبی افراد را دعوت به صحبت و گفتوگو میكند در حالی كه همزمان به فضا آرامش میبخشد و محیطی صلحآمیز را میآفریند.
خنک بخوابید
توصیه میکنیم برای فضاهای استراحت از رنگهای آرامشبخش استفاده کنید. رنگهای خنک و ملایم برای فضاهایی مثل اتاق خواب میتواند جوی راحت و تسکیندهنده ایجاد کند.
رنگهای نامتعارف کنار هم مینشینند
اگر هم دوست دارید از رنگهای نامتعارف در کنار هم سود ببرید میتوانید همانند این اتاق خواب از ترکیب رنگهای مشکی ، آبی کمرنگ و پررنگ و قرمز در کنار هم استفاده کنید، برای این کار هزینه زیادی هم لازم نیست، کافی است مثلا یک کوسن را با رنگ صندلی ست کنید یا… کمی به جزئیات اتاق توجه کنید، یک وسیله کوچک رنگی در اتاق میتواند یکنواختی را از اتاق بیرون ببرد. بنفش و آبی کمرنگ، رنگهای طبیعی و آرامشبخشی برای اتاقخواب بوده اما به تنهایی کاملا سردند.استفاده از قرمز به عنوان رنگ وسایل نیز اتاق را کاملا گرم کرده است. علاوه بر اینها دیوار سیاه و سفید پشت تخت به عنوان رنگهای خنثی به اتاق جلوه متفاوتی دادهاست.
با نارنجـــی نورانی شوید
در این سرویس برای اینکه فضا دلگیر نشود با حولهها نارنجی به فضا اضافه شده و کاشیها را از تلفیق 2 رنگ آبی اقیانوسی و سفید انتخاب کردهاند و در نهایت وان و دستشویی سفید رنگ دکوراسیون را تکمیل کرده است.
گرمابخش
رنگ نارنجی را برای دکوراسیون فراموش نکنید، نارنجی یکی از رنگهای فرعی است که از ترکیب 2 رنگ قرمز و زرد به دست میآید. این رنگ یک رنگ قوی و گرم محسوب میشود و برای فضاهای تاریک بسیار مناسب است، بهخصوص در سرویسهای بهداشتی فاقد نورگیر که معمولا محیطهای بسیار سرد و خشک را تداعی میکند.
آماده تغییر
مهمترین ویژگی چنین دکوراسیونی این است که به راحتی و با کمترین هزینه میتوانید تغییرش دهید مثلا اینکه تمام اشیای نارنجیرنگ را به آبی تغییر دهید كه در نتیجه سرویسی آبیرنگ خواهید داشت.
گرما و سرما
باید گفت که ممکن است استفاده زیاد از رنگ نارنجی باعـث دلــزدگــی شود، بنابراین اگر با رنگ آبی که یک رنگ سرد است یا رنگ خاکستری که رنگی خنثی است ترکیب شود کنتراست جالب و قابل توجهی را ایجاد میکند.
رنگهای گرم و سرد را با هم به کار برید
1- از رنگهای گرم برای اتاق نشیمن غافل نشوید، چنین رنگهایی میتواند حال و هوای زندگی را به اتاق شما راه دهد.
2- استفاده بیش از اندازه از رنگهای گرم میتواند ایجاد دلزدگی کند.
3- حواستان باشد که در کنار رنگهای گرمی چون قرمز و نارنجی باید از چند رنگ سرد مثل سبز و آبی نیز استفاده کنید.
4- رنگهای خنثی و سرد میتواند کنتراست جالب و قابل توجهی به وجود بیاورد، مثلا در این اتاق یک فرش آبی و سبز کاملا فضا را متعادل میکند و نمیگذارد که رنگها شما را عصبی کند.
زندگی مدرن رنگی
رنگ بنفش از آن رنگهای خاصی است که معمولا در دكوراسیون داخلی كمتر دیده میشود و بیشتر به شكل كمرنگ یا یاسی یا حتی نزدیک به آبی به كار میرود چون بنفش پررنگ میتواند فضا را دلگیر کند.
رنگی که شما را مدرن میکند
اگر میخواهید کاملا منزلتان را به شیوهای مدرن بچینید توصیه میکنیم حتما رنگ سفید را هم در پالت رنگی دکوراسیونتان لحاظ کنید، چون سفید خنثی است و میتواند به همراه بنفش یك حس فریبنده قابل لمس را برایتان به وجود بیاورد. در ترکیب رنگها با بنفش میتوانید از رنگهای خنثی هم استفاده کنید. (سیاه، خاکستری، سفید، کرم و بژ)
اتاقی به رنگ بادمجان
معمولا بنفش را برای اتاقهای نورگیر انتخاب میکنند چون بنفش خود ایجاد سایه میکند و کمی اتاق را تیرهتر نشان میدهد. بنفشکمرنگ با رنگهای آبی، صورتی و سبز و سفید ترکیبی زیبا ایجاد میکند. البته رنگهای مختلفی را میشود با بنفش ترکیب کرد، بستگی دارد شما از چه بنفشی استفاده کنید. بادمجانی را میتوانید با سبز، آبی، قرمز یا زرد هماهنگ کنید. بنفش کمرنگ هم گاهی در اتاق خواب استفاده میشود، این رنگ در عین حال که اتاقتان را با نشاط نشان میدهد، آرامش را هم با خود به ارمغان میآورد. رنگ یاسی هم با صورتی، خاکستری و آبی محشر میشود!
یک ترکیب متفاوت با رنگهای عجیب و غریب
ممکن است دوست داشتهباشید تنوع رنگی در اتاقتان بیشتر باشد در این صورت باید به جزئیات توجه کنید مثلا اینکه چندتا کوسن رنگی را با گلهای روی میز هماهنگ کنید یا آباژوری انتخاب کنید که تمام رنگهای جزئی اتاق در آن گنجانده شده باشد. در این صورت فضا از یکنواختی و یکرنگی درمیآید. حتی یک فرش با رنگی متضاد میتواند کاملا اتاق را متحول کند، به ترکیب رنگهایی که در این اتاق استفاده شده است توجه کنید، شاید خارج از اتاق بیربطترین رنگها باشد اما در این اتاق همانطور که میبینید ترکیبی خارقالعاده ایجاد کردهاند. http://naghashi.org/wp-content/themes/Caspian/images/logo.gif
:: برچسبها: نقاشی,نقاشی ساختمان,نقاشی /اتحادیه نقاشان وزارت کار,اتحادیه نقاشان تهران,عضو اتحادیه نقاش ها,عضویت,سامانه پیام کوتاه نقاشی ساختمان,سامانه پیامکی,محمدی,نقاش ساختمان محمدی,کارشناس,کارشناس نقاشی ساختمان,قیمت رنگ,krhad shojlhkنقاشی ساختمان, نقاشی ساختمون, نقاشی ساختمان محمدب, نقاشی, نقاش ساختمانی, نقاشی ساختمان در تهران, نقاشی خانه ,تزئینات ساختمان ,مجری نقاشی ساختمان مسکن مهر,مسکن مهر نقاشی ساختمان,نقاشی ساختمان مسکن مهر,نقاشی مسکن مهر,تزئینات مسکن مهر,نقاشی و تزئینات مسکن مهر,مسکن مهر تهران,نقاشی ساختمان مسکن مهر,نقاشی ساختمان مسکن مهر تهران,نقاشی کرج ,نقاشی ساختمان مسکن مهر کرج,,نقاشی ساختمان مسکن مهر صفادشت,,نقاشی ساختمان مسکن مهر البرز,,نقاشی ساختمان مسکن مهر قم,krhad shojlhk nv jivhk,نقاشی ساختمان مسکن مهر پرند,نقاشی ,ساختمان مسکن مهر پردیس,,نقاشی ساختمان مسکن مهر اندیشه" /> نقاشی,نقاشی ساختمان,نقاشی .htm">
اتحادیه نقاشان وزارت کار,اتحادیه نقاشان تهران,عضو اتحادیه نقاش ها,عضویت,سامانه پیام کوتاه نقاشی ساختمان,سامانه پیامکی,محمدی,نقاش ساختمان محمدی,کارشناس,کارشناس نقاشی ساختمان,قیمت رنگ,krhad shojlhkنقاشی ساختمان, نقاشی ساختمون, نقاشی ساختمان محمدب, نقاشی, نقاش ساختمانی, نقاشی ساختمان در تهران, نقاشی خانه ,تزئینات ساختمان ,مجری نقاشی ساختمان مسکن مهر,مسکن مهر نقاشی ساختمان,نقاشی ساختمان مسکن مهر,نقاشی مسکن مهر,تزئینات مسکن مهر,نقاشی و تزئینات مسکن مهر,مسکن مهر تهران,نقاشی ساختمان مسکن مهر,نقاشی ساختمان مسکن مهر تهران,نقاشی کرج ,نقاشی ساختمان مسکن مهر کرج,,نقاشی ساختمان مسکن مهر صفادشت,,نقاشی ساختمان مسکن مهر البرز,,نقاشی ساختمان مسکن مهر قم,krhad shojlhk nv jivhk,نقاشی ساختمان مسکن مهر پرند,نقاشی ,ساختمان مسکن مهر پردیس,,نقاشی ساختمان مسکن مهر اندیشه" /> نقاشی,نقاشی ساختمان,نقاشی ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : جمعه 10 بهمن 1393
|
|
|
|
|
|
|